Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki félrelép , ám az együttlét óvszerben történik , az akkor is 100 % - ban megcsalásnak számít ?
Halottam már olyant is , hogy egyesek szerint ha egy pár , valamely tagja összebújik egy másik (idegen) partnerrel , de használnak óvszert , akkor az még a flört kategóriába tartozik s nem pedig megcsalásnak számít .
Mi a véleményetek erről ?
Igen.
Minden más csak idióta belemagyarázás.
Ha én gumikesztyűt húzok, és úgy verek be egy akkorát, hogy 6 fogad kiesik, akkor én tulajdonképpen nem bántottalak téged, mert kesztyű volt rajtam?
Na, ugye.
Egyébként meg a legnagyobb baromság az alapján cselekedni, hogy mi minek számít.
Tök mindegy, hogy valami definíció szerint megcsalás-e, ha azzal közvetlenül vagy közvetve rosszat okozok annak, akit SZERETEK, akkor azt rohadtul nem kéne csinálni.
Úgy látszik akkor a haverok csak ugrattak engem , pedig nagyon komolyan mondták , ezért hihetőnek tűnt !
(3) as ,nagyon szépen megfogalmazta a példát !
Hány éves vagy ? 10?
Amúgy meg megcsalásnak az számít, ami egy adott kapcsolatba már nem fér bele. Vannak olyan kapcsolatok, ahol a csók megcsalásnak számít és vannak olyanok, ahol megbeszélés alapján a szex sem. Persze van még ezer másik dolog befolyásoló tényező.
Ha neked nem számít megcsalásnak, de a párodnak igen, akkor az igenis megcsalás.
16 éves vagyok .
De azt hiszem a válaszokból adódóan , már sikerült levonnom a következtetéseket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!