Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két kisgyerek = másfé év szex nélkül?
Örülök, hogy sosem fogok szülni és a párom is gyermekellenes.
Nem kérek testi változást és kibírhatatlan hormonhisztiket amivel elijesztem a párom. Na meg később se kell nekünk senki aki belefurakodik a kapcsolatunkba és csak este 10 után lehet lepedőt gyűrni. :D
Valószínűleg erre kellettél.
Megvannak a gyerekek a család, és mindenre rá lehet ezt húzni, miért fáradt, miért nincs szex.
Ti meg közben megszűntetek mint férfi és nő. Beszélgess vele erről, ha nem akarsz így élni.
🤷♀️
#15 Te vezetsz... sajnos!
Hogy bírjátok?
Egyáltalán nincs intimitás vagy csak a hagyományos értelembe vett szex hiányzik?
Félrelépés volt/van?
Ne haragudj, ha túl indiszkrét voltam, csak mi is 2 gyerekkel lassan 2 és fél éve szüneteltetjük a szexet.
Én viszont néha kérés nélkül is kielégítem a páromat kézzel vagy szájjal, de többet nem engedek.
Nem igazán illünk össze ezen a téren, sajnos nem élvezem vele a szexet. Pedig igenis lenne rá ígényem.
Viszont mindezek ellenére szeretjük egymást!
Mindketten hibásak vagyunk bizonyos mértékben, én belátom. De kérdés, hogy helyrehozható-e valaha a szexuális életünk? Ha nem, akkor meddig bírjuk még? Nem tűrném ha megcsalna, hiszen én sem lennék képes félrelépni. Patt helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!