Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két kisgyerek = másfé év szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két kisgyerek = másfé év szex nélkül?

Figyelt kérdés
Másfél év eddig! Az első után a másodikat épp csak "megcsináltuk" és annyi.

2021. febr. 2. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Örülök, hogy sosem fogok szülni és a párom is gyermekellenes.

Nem kérek testi változást és kibírhatatlan hormonhisztiket amivel elijesztem a párom. Na meg később se kell nekünk senki aki belefurakodik a kapcsolatunkba és csak este 10 után lehet lepedőt gyűrni. :D

2021. febr. 2. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na de az a kérdés, hogy miért nincs. A kicsik miatt, vagy mert egyikőtök nem kívánja, vagy miért?
2021. febr. 2. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Valószínűleg erre kellettél.

Megvannak a gyerekek a család, és mindenre rá lehet ezt húzni, miért fáradt, miért nincs szex.

Ti meg közben megszűntetek mint férfi és nő. Beszélgess vele erről, ha nem akarsz így élni.

🤷‍♀️

2021. febr. 2. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem mai gyerek vagyok már, tehát nem mai sztori! Annak idején egy szép kisváros egyik lakótelepén volt zöldségboltom. Akkor még 28 voltam és nagy dumás, szerencsémre jól is néztem ki. Szintén a lakótelep egyik épületében laktam. Volt olyan napom, hogy 6 kismama csemetéje aludt a kocsijában a konyhában, míg mi a lepedőt gyűrtük. Persze nem egyszerre! :-) Mindegyik arról panaszkodott, hogy a szülés után rá se nézett a férje...
2021. febr. 3. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk 2 nagy gyerkőc, 14 év szex nélkül.
2021. febr. 3. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

#15 Te vezetsz... sajnos!

Hogy bírjátok?

Egyáltalán nincs intimitás vagy csak a hagyományos értelembe vett szex hiányzik?

Félrelépés volt/van?

Ne haragudj, ha túl indiszkrét voltam, csak mi is 2 gyerekkel lassan 2 és fél éve szüneteltetjük a szexet.

Én viszont néha kérés nélkül is kielégítem a páromat kézzel vagy szájjal, de többet nem engedek.

Nem igazán illünk össze ezen a téren, sajnos nem élvezem vele a szexet. Pedig igenis lenne rá ígényem.

Viszont mindezek ellenére szeretjük egymást!

Mindketten hibásak vagyunk bizonyos mértékben, én belátom. De kérdés, hogy helyrehozható-e valaha a szexuális életünk? Ha nem, akkor meddig bírjuk még? Nem tűrném ha megcsalna, hiszen én sem lennék képes félrelépni. Patt helyzet...

2021. febr. 11. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!