Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy anyuka képes többször egy hétig a kisgyereke nélkül a pasijához menni, ahol kb. cselédet játszik?
Hol van a gyereke? Amíg az apjánál van biztonságban nem látok bele semmit.
A férfiak is el vannak hetekig a gyerek nélkül, ha tehetik még új asszonyt is szereznek aki főz mos rájuk, hogy nekik semmi dolguk ne legyen. Persze az normális, macsó viselkedés....
Kisgyerek hol van addig? Gondolom nem étlen-szomjan van bezárva egy dobozba. Apuka hol van? Ha anyunak új pasija van, akkor gondolom nem otthon tetszeleg a minta férj és minta apa szerepében, hanem már árkon bokron túl van, valószínűleg az új csajával.
Ha jól sejtem apuka és anyuka is fiatal, korán vállaltak gyereket, éretlenek voltak rá. Számolatlanul vannak ilyenek. Apuka megpattan mert rájön, hogy ő ezt nem így képzelte, a fiatal anyuka meg ottmarad egyedül az életre szóló felelősséggel. Még az olyan nők, akiknél apuka valamennyire kiveszi a részét a gyereknevelésből is képesek megkattanni a folyamatos bezártságtól, nem hogy azok akik teljesen egyedül vannak. Az ilyenek sokkal jobban vágynak rá, hogy valaki törődjön velük is, hogy végre kicsit ledobhassák magukról az anyaságot és újra nők lehessenek.
A cselédkedés bicskanyitogató, hogy másnak csicskázik (bár nem tudom, te ki vagy a sztoriban, hogy ennyire tudod, mit csinál a pasijánál.)
Ami a többit illeti... Valahogy ha apuka lép le hetekre valami puncival, az nem kelt ekkora felháborodást...
Az exem is problémázott, mikor kinél aludtam, miután szétmentünk, és anyámnál laktam a gyerekkel, hogy mi az, hogy éjszakára nem a gyerekkel alszom otthon...
De az, hogy ezeket az éjszakákat ő sem a gyerekével töltötte, meg milyen nőkhöz járt, vagy vitt fel, az persze nem számított....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!