Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt nők szexelnek szemből, vagy csak is hátulról?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nadszal es meg a polot sem merem egyelore levenni baratom elott es altalaban kutyaban dugunk... most ez azert van mert annyira undorodik tolem hogy inkabb a hatso felemet lassa mint a nagy belemet vagy miert? Mar az is zavar hogyha felhuzza a polomat a derekamnal... minden aron el szeretne erni hogy felszabadult legyek de en valahogy nem akarom..2021. jan. 30. 21:25
1/21 anonim válasza:
Miért undorodna tőled, ha ő levenné rólad a pólót, de te nem akarod? Meg ha undorodna tőled lehet nem dugna veled?
2/21 anonim válasza:
Ha szeret a barátod, akkor úgy tetszel neki, ahogy vagy. Ha szégyelled a tested, kezdetben csináljátok sötétben. Aztán majdcsak megbizonyosodsz róla, hogy szeret, és hogy így tetszel neki. ;)
3/21 anonim válasza:
Mindenféle pózban "szexelnek". Ha nem extrém 250 kg-s vagy akkor minden póz megvalósítható.
A pólód ha jól értem te nem hagyod hogy levegye a barátod. Neked kell hozzá leküzdeni saját magadban a gátlásaidat, félelmeidet. A másik része... na ez nem fog tetszeni, de ha nagyon erős a túlsúly akkor esetleg sport vagy hasonló? Ha a testtömeg indexed 30 felett akkor ne a külsőd, hanem az egészséged miatt aggódj.
4/21 A kérdező kommentje:
Dolgozom rajta mar eleg regota hogy ne legyek ilyen de az ilyesmi nyilvan nem megy egyik naprol a masikra.
A masik, meg hogy nemtudom hogy a magamfajta lanyok megerdemelnek e barmilyenfele szeretetet. Miert tetszene az ilyen valakinek?
2021. jan. 30. 21:40
5/21 anonim válasza:
Ne a felszabadultságodon dolgozz, hanem a testeden. Az a fő problémád.
6/21 anonim válasza:
Van rajtam plusz 15kg simán szexelek szemből, vagy vagyok én felül. Nem okoz gondot, mert szeretjük egymást. Szeretett, amikor több volt rajtam és akkor is, amikor kevesebb.
7/21 A kérdező kommentje:
A ,,dolgozom rajta,, a kiloimnak szolt, de mint irtam nem lehet egyik naprol a masikra hirtelen vekonynak lenni.
2021. jan. 30. 21:47
8/21 anonim válasza:
Akkor sajnálom, félreértettem, a kommentemet pedig vedd semmisnek. Hajrá!
10/21 A kérdező kommentje:
Miert is?
2021. jan. 30. 22:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!