Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek fogatlan pasival?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk hiányozna az egyik szemfoga, de amúgy aránylag helyes lenne.2021. jan. 28. 22:56
2/12 anonim válasza:
Majd ha megcsináltatja, addig nem nagyon, max támogatom benne érzelmileg ha fél a fogorvostól
4/12 anonim válasza:
Vagy ha a páromnak kiütnék a fogát vagy kiesne neki, akkor igen, de idegennel nem. Akkor is meg kéne csináltatnia
5/12 anonim válasza:
Nekem kiütötték pár éve elől a metsző fogam, simán szexelt velem a párom ettől függetlenül.
7/12 anonim válasza:
Na jó, de azért tudjátok, hogy mennyibe kerül egy egész fogsor?
8/12 anonim válasza:
Mi köze a szexnek ahhoz hogy hiányzik az egyik foga?Valószínű hogy oka van amiért hiányzik na és akkor mi van?Egyeltalán nem azon múlik a szex szerintem.Nyilván van egy kis szépség zavar benne de ez nem zavaró....
9/12 anonim válasza:
Az a probléma, hogy az összes fogatlan pasi most igent fog írni, szóval a kérdés elvesztette az értelmét.
10/12 anonim válasza:
Biztos szexelnének, láttam már olyan palit, akinek hiányzott elölről egy vagy több foga mégis volt barátnője, vagy flörtöltek vele a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!