Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek gáz ha egy lány már 22 évesen fogatlan?
1# Ez elég tirpák kijelentés volt !
Erre is van megoldás bár nem olcsó az biztos . Fel a fejjel azért ! 38f
Miért lett volna tirpák?
Eddig 2 nő is, akinek udvarolni akartam, visszasírta magát inkább az exéhez, holott az egyik konkrétan nekem jött sírni, hogy a pasija bántja. Utána meg "ahh... belőle sugárzik a férfiasság, az erő, és nem is fél használni az erejét, maga a tökély". Kèt hete is összefutottam vele, lila foltokkal az alkarján. Szép...
Akkor miről beszélünk. A nőknek az erőszakos, agresszív állatok a macsó pasik. Ez van...
Csakhogy én nem fogok akkor sem lesüllyedni a nőverők szintjére, ha ezen múlna, hogy barátnőm legyen. Annál többet ér a becsületem...
Ilyen nincs sztk-s alapon??
Lassan, foganként is összespórolhatod rá. Szerintem 30körültől lehet már csináltatni. Azt ugyan nem tudom milyet, de nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!