Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha az izgat hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az izgat hogy egy erősen fogszuvasodott vagy fogatlan rossz fogú csaj kényeztesen orálisan?

Figyelt kérdés

Eddig mindig normál fogú csajok pipantottak le jó volt meg minden de engem olyan is izgatna legfőképpen az izgatna hogy egy erősen fogszuvasodott rossz fogú vagy teljesen fogatlan vagy hiányos fogú csaj kényeztesen orálisan.

Már régóta izgat egyszer láttam egy 22 éves lányt akinek alig volt foga de ő neki a volt párja ütötte ki a fogait meg egy 28 éves lánynak láttam hogy rossz rohadtak voltak a fogai.

Kicsit álmodoztam róluk hogy milyen jó lenne kipróbálni de elég kevés az ilyen lány meg ha van is hogyan kellene rá venni őket.

A rosszlanyokon is nehéz olyant találni akinek kevés a foga legalábbis fiatal lány ,idősebb milf kategóriában vannak hiányos fogú nők de fiatalban nehéz találni.

Szerintetek ez normális ez a fétis ami izgat?

2020. szept. 30. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

na és most úgy izgat, hogy van farka, vagy nincs :D

a korábbi kérdéseidet elnézve :D legyen fiúnak öltözve? :D

2020. szept. 30. 14:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem sima puncis csajokra gondolok most.
2020. szept. 30. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
A fene a gusztusodat, ennyi erővel hajléktalanokkal is dughatnál. Szólítgasd az útszéli, aluljárós prostikat, azok egy részéhez sűrűn jár a fogtündér felnőttkorban is.
2020. szept. 30. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez undorító, mert én csak higiénikus csaj szájába raktam eddig bele a farkam.
2020. szept. 30. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Undorito fetis. Amugy keress egy drogtanyat, a cractol hamar vesztik a fogat az emberek. Hatha ott isvragadsz az ilyen beteg fetissel.
2020. szept. 30. 15:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Ne ítéljetek el ez miatt engem hogy ez izgat mindenkit más izgat fel , különböző emberek vagyunk ami nektek undorító az nekem izgató és ínycsiklandó.

De ugyanúgy van olyan dolog ami nekem undorító gusztustalan de másnak viszont az a izgató.

2020. szept. 30. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem itellek el. Sorry ha durvara sikerult a kommentem, mindenkinek megvan a maga vágya. Leirtam h szerintem beteg. Mert a kerdesedre ez a valasz. Nyilvan van aki a logo mellekre utazik, vagy a szoros honaljra. Szerintem az is undi. De az apolatlan fog olyan ami ellen lehet tenni. Azt hogy keresd a crackes noket, tartom. Ott biztos fiatalon fogatlanom.

5os voltam

2020. szept. 30. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez egy picit tényleg beteges, mert gusztustalan, de olyanról már halottam , hogy valakit az izgat, ha a lánynak fogszabályzója van. Az a fém színű dolog alól felül. Azzal szopikázni, az még izgató is

tud lenni.

2020. okt. 1. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez egy gyakori kérdés, a múltkor is eszenbe jutott fogazás közben:)
2020. okt. 1. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!