Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papírzsepinek vagy nedves törlőkendőnek örülnétek jobban egy aktus után vagy teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
Átjön a hétvégén a barátom, és arra gondoltam, hogy a papírzsepi helyzett jobban örülne talán a nedves törlőkendőnek. A kérdés amúgy tényleg teljesen komoly,érdekelne, hogy a férfiak melyiknek örülnének jobban, ha a kezükbe nyomnám.2021. jan. 26. 15:09
1/11 anonim válasza:
Egyiknek se örülnék. Egy gyors tusolás.
2/11 anonim válasza:
Miért kell egyáltalán bármi? Komolyan kérdezem, kérlek áruld el.
3/11 anonim válasza:
Komolyan? Pont tökmindegy...mármint amikor ott térdelek csajom mellett, csöpögő és még lüktető farokkal, ő meg előttem piheg hanyatt fekve széttett lábakkal, gyönyörködöm az izgató szexin telt testében, ahogy folyik végig a friss forró anyagom a gyönyörű nagy melleim, a csodás combjain és a mesés kis nedves punciján, amit fél órával korábban még arcomat beletemetve nyaltam mohón...pont nem érdekel, mivel törölközünk...ami épp kezünkbe akad...de van, hogy előtte még eljátszunk, szétkenem a testén, ő lenyalogatja az ujjamról...
4/11 A kérdező kommentje:
2-es:bocsánat, hülyén fogalmaztam meg, számomra semmi zavaró nincsen benne, a barátom kéri tőlem, mikor náluk vagyunk. Gondolom ők egy kicsit zavarja, hogy nedves marad, vagy esetleg a takarót vagy a lepedőt nem szeretné összekenni (ami engem megint nem zavarna, hiszen mindig kimosok utána).
2021. jan. 26. 15:16
5/11 anonim válasza:
a ferfiak ezt totalisan leszarjak. zsepivel letorolni a nagyjat, aztan ugyis furdes. hidd el, teljesen mindegy, de ha gondolod, keszitsd be mindkettot aztan majd valaszt.
6/11 anonim válasza:
Ja, értem. Azt hittem a végét rábízod, magára hagyod úgymond. Vannak ilyen nők és nagyon kiábrándító.
Amúgy teljesen mindegy szerintem, nincs túl nagy jelentősége. De ki tudja, kérdezd meg tőle, hátha olyan csoda bogár, hogy értékeli a gesztust.
8/11 A kérdező kommentje:
#7-es. Amúgy ezen most mosolyogtam, nagyon kis humorheroldság van ma :)
2021. jan. 26. 15:31
9/11 anonim válasza:
Mondjuk ez nem feltétlenül vicc, tényleg a legtöbb férfi értékeli, ha nem papírzsepivel meg hasonlókkal tűnik el a sperma, ha érted mire gondolok.
10/11 A kérdező kommentje:
#9-es:Igazad van, de az is lehet, hogy a nyálat is le szeretnék törölni magukról
2021. jan. 26. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!