Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Párommal együtt vagyunk, élvezem a szexet, de mostanában nem tudok elmenni a “csúcsra”. Nagyon jól érzem magam vele, de zavar hogy mostanában nem megy. Korábban nem volt ilyen gond, 5 éve vagyunk együtt. Tipp? 26/L
Lényegében jól fogtátok meg a dolgot, utolsó kommentelő össze is foglalta.
Egyik nap sikerült volna, de épp kivette így az inger megszakadt, utána meg már nem volt ugyanaz.. egyik utolsó alkalommal ő előbb elment, egy hajszálon múlott de annyiban maradt lényegében a dolog, mert magával foglalkozott.. pedig igazán jól esett volna.
Oralisan az 5 év alatt egyszer ha sikerült neki, de inkább nálunk az előjáték, mintsem végjáték.
Masztival korábban nem volt gond sőt, amióta párommal ez a helyzet fent áll nem is nagyon próbálkoztam vele hogy most változott e.. napközben ha rágondolok is tudnék szexelni, tehát a vágy, az izgalom az nagyon is megvan.
De amikor ott vagyunk valahogy mégse..
Szerintem a nagyját meg is fejtetted (így tippre az alapján, amit elmondtál; az én válaszomra írtad, hogy kb. összefoglaltam a lényeget).
Ha jól értem, megszakítással védekeztek, talán emiatt vette ki hamarabb, mint mielőtt elmentél volna.(?) Ehelyett valami mást választanék a helyetekben, ha ő az óvszertől, te a hormontól idegenkedsz (érthető), még a passzárium/méhszájsapka is jobb, spermicid géllel (pl Caya).
Ekkor nem kell kapkodnia, maradhat bent amíg neked is jó nem lesz.
És hát a figyelem és önzetlenség, odaadás is alap kéne, hogy legyen, vagy legalàbbis fejlesztendő - úgy gondolom.
Talán a kommunikációtokra is nagyobb hangsúlyt kéne helyezni.
Sajnos csak abban a MelGibson filmben láttam gondolatolvasó pasit, élőben még nem, úgyhogy nincs mese, meg kell beszélnetek, ha valamit máshogy szeretnétek.
A reakcióiból fogod látni, mennyire vesz komolyan és mennyire fontos neki valójában, hogy kölcsönösen kielégítő legyen mindkettőtök számára a szex.
Köszönöm a válaszod!
Igen megszakítással védekezünk, hormonokkal nem szeretném tömni magam, óvszer pedig latex érzékenység miatt nem optimális.
Megpróbálkozom jobb kommunikációval irányába, hátha sikerül és lelki oka volt nem testi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!