Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a gond? Párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? Párommal együtt vagyunk, élvezem a szexet, de mostanában nem tudok elmenni a “csúcsra”. Nagyon jól érzem magam vele, de zavar hogy mostanában nem megy. Korábban nem volt ilyen gond, 5 éve vagyunk együtt. Tipp? 26/L

Figyelt kérdés
A fáradtságra is gondoltam, mint probléma, viszont régebben is, ha fáradt voltam és szexeltünk se volt ilyen nehézség. Kicsit kezdek aggódni, hogy mi miatt nincs orgazmusom..

2021. jan. 23. 09:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Lényegében jól fogtátok meg a dolgot, utolsó kommentelő össze is foglalta.

Egyik nap sikerült volna, de épp kivette így az inger megszakadt, utána meg már nem volt ugyanaz.. egyik utolsó alkalommal ő előbb elment, egy hajszálon múlott de annyiban maradt lényegében a dolog, mert magával foglalkozott.. pedig igazán jól esett volna.

Oralisan az 5 év alatt egyszer ha sikerült neki, de inkább nálunk az előjáték, mintsem végjáték.

Masztival korábban nem volt gond sőt, amióta párommal ez a helyzet fent áll nem is nagyon próbálkoztam vele hogy most változott e.. napközben ha rágondolok is tudnék szexelni, tehát a vágy, az izgalom az nagyon is megvan.

De amikor ott vagyunk valahogy mégse..

2021. jan. 23. 15:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Ami még bennem van hogy több figyelmet kellene rám szentelnie mind előjátékban, mind pedig aktus alatt..
2021. jan. 23. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nagyját meg is fejtetted (így tippre az alapján, amit elmondtál; az én válaszomra írtad, hogy kb. összefoglaltam a lényeget).

Ha jól értem, megszakítással védekeztek, talán emiatt vette ki hamarabb, mint mielőtt elmentél volna.(?) Ehelyett valami mást választanék a helyetekben, ha ő az óvszertől, te a hormontól idegenkedsz (érthető), még a passzárium/méhszájsapka is jobb, spermicid géllel (pl Caya).

Ekkor nem kell kapkodnia, maradhat bent amíg neked is jó nem lesz.

És hát a figyelem és önzetlenség, odaadás is alap kéne, hogy legyen, vagy legalàbbis fejlesztendő - úgy gondolom.

Talán a kommunikációtokra is nagyobb hangsúlyt kéne helyezni.

Sajnos csak abban a MelGibson filmben láttam gondolatolvasó pasit, élőben még nem, úgyhogy nincs mese, meg kell beszélnetek, ha valamit máshogy szeretnétek.

A reakcióiból fogod látni, mennyire vesz komolyan és mennyire fontos neki valójában, hogy kölcsönösen kielégítő legyen mindkettőtök számára a szex.

2021. jan. 23. 15:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igen megszakítással védekezünk, hormonokkal nem szeretném tömni magam, óvszer pedig latex érzékenység miatt nem optimális.

Megpróbálkozom jobb kommunikációval irányába, hátha sikerül és lelki oka volt nem testi

2021. jan. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!