Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem mostanában? Párommal 4,5 éve vagyunk együtt. Én szívesen szexelnék naponta is ő 2-3 naponta inkább. Masculan gumival védekezünk.
Jól kinyalom őt el is élvez, ő szop engem míg fel nem rakom a gumit még. Mostanában sokszor van hogy hiába tök jó benne lenni és mozogni elpuhul a makkom és érzéketlenebbé válok úgy pedig nem tudok elélvezni.
Ha nem lazulok el mikor még behatolás előtt izgat engem képes lemenni ;(. Bezzeg ha leveszem a gumit újra kemény...
Többször elöfordult már és akkor azt nézem hogy milyen kemény vagyok félek hogy csalódik ha nem és aztán ugye megtörténik.
Ha tudom hogy csak leszop, vagy ha nincs velem kiverem semmi gondom, de letudok úgy menni gumiban vagy még előjátékban is.
Tegnap este is ez volt sajnos, hogy jó menet volt kész volt már párom, nekem meg elpuhult, pedig nagyon szerettem volna bele élvezni. Kértem hogy csinálja szájjal mert éreztem a golyókban, hogy csőre vagyok töltve, de nem volt kedve. Néha csinálja ilyenkor utána, de legtöbbször nemet mond. Én csalódott lettem, mert én addig nyalom, dugom őt amíg csak bírom. Így végül nem mentem el, mert szomorúságomban csak ültem a kád szélén ahova kimentem.
1. Próbálj ki más óvszert. Lehet ez a probléma okozója, mégha évekig be is vált.
2.A lelki stressz sem tesz jót neki. Tudom, könnyű mondani, de próbáld meg ezt a dolgot elengedni és nem stresszelni rajta. Ha érzed hogy kezdesz lankadni, akkor vedd ki, kezdd el nyalni, közben verd keményre újra a farkad és folytasd. Ezt lehet ő is értékelni fogja, hogy hosszabb lesz így a szex.
3. Valószínűleg alapvetően van valami ami nyomaszt lelkileg, hiszen nem az ezen való stresszelés okozta a problémát, hanem ezt már valami kiváltotta. Gonolkozz el, hogy nyomaszt-e valami ezen kívül.
4. Azt is javasolnám, hogy a pároddal mindenképpen beszéld ezt meg. Mondd el neki, hogy téged ez mennyire nyomaszt, hogy lelankadsz miközben te maximálisan próbálod kielégíteni és azt is nyugodtan mondd el, hogy ha ez megtörténik, akkor egy kis megértésre vágynál, és nem a visszautasításra. A kommunikáció alapvetően fontos dolog, ilyen esetekben pedig különösen azzá válik, mert nincs meg az alapvető összhang közöttetek.
Igazabol szerintem beszeld meg vele hogy probaljatok ki a megszakitasos modszert hatha.
Mert ugy hogy van egy plusz "reteg" rajtad igy nem annyira elvezetes a dolog mint naturba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!