Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiscica21 kérdése:
Most voltam együtt a párommal a hétvégén. Nem védekeztünk es mostanaban kell megjonnie. Vajon terhes lehetek? Eselyesebb ket hettel a menstruacio elott amikor a petesejt megtermekenyul. Vajon most akk hetvegen mar csinalhatok tesztet?
Figyelt kérdés
heten kene megjonnie2015. márc. 30. 09:17
1/10 anonim válasza:
Igen, igen, és igen a három válasz! :)
2/10 anonim válasza:
Beléd élvezett a srác?
Vissza tudja tartani a magömlését? Rajta áll az irányítás, a te tested elméletileg fogékony.
3/10 A kérdező kommentje:
kb pentekig vagy vasarnapug varjak a tesztel?
2015. márc. 30. 10:15
4/10 anonim válasza:
Patika -> megkérdez 'mikortól lehet használni a teszteeeet? (vagy interneten olvass utána).
Szerintem a teszt az 1. hónap után működik. Vagy mi, tehát akkortájt amikor meg kellene jönnie de nem jön meg. Vagy valami ilyesmi, szóval idő kell míg hormonális változások mérhető szinten beindulnak.
5/10 anonim válasza:
Az aktus után legalább két hétnek el kell telnie ahhoz, hogy a teszt megbízható eredményt adjon. Szóval ezzel még várnod kell.
6/10 anonim válasza:
Nekem mikor nem jött meg, másnap csináltam egy tesztet. Nekem már akkor kimutatta hogy pozitív.
7/10 anonim válasza:
Jaj elolvastam ti most voltatok együtt, akkor még várjál vele egy kicsit:)
8/10 anonim válasza:
a beágyazódás kb 10 nap,szóval még nemvag terhes,azonban pár nap múlv amár lehetsz :)
9/10 anonim válasza:
a teszt majd kb jövő hétvégén mutatná ki!
10/10 A kérdező kommentje:
es ha kozben megjon a havim akk mar nem lehetek terhes?
2015. márc. 31. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!