Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan van bűntudatom attól ha felizgulok valakire de van baràtom? Nyílvàn nem szànsékosan csinàlom, nem tudom olyankor befolyàsolni.Egy sima helyzetet kell elkézelni pl meglàtok egy vonzó férfit, vagy nem olyan vonzót és megtörténik.
Ilyenkor nem fantàziàlok a személyről vagy semmi ilyesmi.. van hogy meg sem tudom magyaràzni mert pl nem is az esetem
De olyan rosszul érzem magam tőle.
Semmi értelme kötekedni. Mindenki félre ìrhat dolgokat. Lehet hogy te ilyen vagy de attól még rajtad kìvül nem egy nő él a vilàgon.
És ha szerinted ez furcsa, vagy nem normàlis ez van. Mégis megtörtént velem .Nem kell kötekedni a tényekkel.
12 itt csak te trollkodsz
kérdező én meg nem kötekedtem de most komolyan aki azért nem tudja hogy mit hogyan kell írni de számon kéri a biológiát...
csak az alapvető tényeket mondom
a férfiakban sokkal több a tesztoszteron mint a nőkben!
a tesztoszteron úgymond a férfi hormon de jelen van a nőkben is ahogyan az ösztrogén (női hormon) a férfiakban is de sokkal kevesebb
a tesztoszteron elég sokat rá tesz a libidóra értsd szexuális kedvhez
éppen ezért is a férfiak sokkal előbb jönnek tűzbe mint a nők mivel a szaporodási ösztön így alakult ki nálunk azaz evolúciós okok miatt!
és ha már trollkodás azért is írtam hogy furcsa mert nem általános a nőknél ilyen dolog általában a trollok írnak ki ilyen kérdéseket ahogyan a 12 is akarja ferdíteni a dolgokat hogy én vagyok a troll...
ha van is ilyen nő aki konkrétan benedvesedik egy férfi láttán nos az nagyon kamu szagú!!! nagyon sok női ismerősöm van szoktunk ilyenekről beszélni de a nedvesedés és a "zavarba gyüttem" közt hatalmas a különbség
a férfiaknak sem áll fel mindig a farkuk ha meglátnak egy dögös csajt
de ha van tényleges szexuális izgalom nőnél az nagyon ritka eset...
Lehet higy több kell hogy làssam.Pl beszélgetünk stb De volt olyan is.
Miért trollkodnék? Új vagyok az oldalon, gondoltam hàtha kapok erre a kellemetlenségre rendes vàlaszt
És ez nem mindig történik meg. Szó se volt róla hogy mindig . De vannak esetek amikor igen.
14
Ne foglalkozz a 13 assal, csak egy okoskodó, kötekedő majom akinek ez okoz örömet.
Szóval a kérdésre válasz:
Örülj neki hogy jól működik a tested. Akit nem hoz lázba egy szép férfitest az frigid.
A lehtöbb nő nedvesedik ilyenkor. Ez nem szégyen hogy jó a libidód. A pasid is hàlás lehet hogy nem kell sikosító.
na látod ezért gondolom azt hogy trollkodtok! ":DDD ez nem kérdés legalábbis te nem választ akarsz hanem hogy azt mondják oké mindegy hogy mi az...
15 te valami elfuserált gyökér lehetsz! egyáltalán nem ez okozott örömet te abszolút nem válaszoltál a kérdésre csak jössz itt a hülyeségeddel...
a legtöbb nő egyáltalán NEM nedvesedik ilyentől!!!
15 ezért vagy te troll sőt szerintem nő sem vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!