Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol vannak olyan sex oldalak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak olyan sex oldalak a neten ahol nem kell fizetni a sexért hanem csak élvezetért és sima sex kapcsolatot keresnek az emberek?

Figyelt kérdés

Olyan oldal érdekelne ahol az emberek sex kapcsolatot keresnek de nem pénzért hanem maga az élvezetért és az együttlétet keresik.

Ha van ilyen oldal a neten hol találom mi a neve?

#sex#kapcsolatok#városok#kötötségek nélkül
2020. dec. 29. 00:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel
2020. dec. 29. 00:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Én régen a szexrandin ismerkedtem
2020. dec. 29. 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Ha nőként írsz akkor mindegyik oldal egyben lehetőség ilyenre ha férfiként elkell szomorítsalak én még nem találkoztam ilyennel pedig hallottam anno énis hogy léteznek de kikell ábrándítsalak ez olyan mint a népmese valaki kitalálta azóta szájról szájra(monitorról kijelzőre) terjed
2020. dec. 29. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Hasonlót keresek
2020. dec. 29. 01:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne álmodozz... Nem tudom hány éves vagy, de ha normál társkeresőn vagy az életben nem találsz szexkapcsolatot, akkor az azt jelenti, hogy nem ütöd meg a mércét.

Miért hisznek benne a férfiak, hogy vannak olyan nők, akik kifejezetten szexpartnerkereső oldalakon kényszerülnek szexpartnert keresni?

2020. dec. 29. 03:31
 6/13 Babcsi05 válasza:
goldengate oldalt nézd meg. Fórum szekció...
2020. dec. 29. 07:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Tinder? Itt is lehet szexkapcsolatot keresni. Kb vegtelen ilyen hely van, minden forum ahol nok is vannak.. Kifejezetten erre a celra viszont sose fogsz talalni tinderen kivul ahol valodi nok csak szexet akarnak... GL
2020. dec. 29. 09:05
 8/13 A kérdező kommentje:

25éves pasi vagyok.

És átlagos kinézettel.

2020. dec. 29. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:

#8: Ebben az esetben várakozz a sorban, amíg a VIP sorban lévő álompasik közül éppen egy sem ér rá (ilyesmi interneten valószínűtlen).

Átlagos pasiként csak akkor lenne lehetőséged szexkapcsolatra, ha SOKKAL több nő keresne szexet, mert akkor akadna köztük olyan is, aki a monogámiát részesíti előnyben a nemi betegségek miatt és nem egy háremhölgye akar lenni a 8 közül egy Tinderes szépfiúnak, hanem inkább keres a még szabad férfiak között valakit, olyanokból meg már csak átlagos jut.

Az egyetlen kerülőút úgy működik, hogy ismerősi körben találsz valakit, akivel már mély bizalmi szinten vagytok. Tehát nem odamész a munkahelyeden Erzsikéhez, hogy lenne-e a kedve szexelni, hanem ha az elmúlt egy évben folyamatosan neked lelkizett, hogy milyen rossz a házassága csak nem tud elválni, mert nincs hova mennie meg már nem is szexelnek és ez pokoli, akkor feldobod neki az ötletet és talán ráharap.

A lehető legnehezebb pálya férfiaknak szexkapcsolatot összehozni.

Kivéve ha nagyon jól nézel ki, mert akkor a nők mennek rád és te tudsz közülük válogatni és a feltételeket is te szabod, akinek megfelel, megfelel, akinek nem, az tovább áll.

2020. dec. 29. 14:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolo köszi a tippet meg fogadom.
2020. dec. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!