Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol vannak olyan sex oldalak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak olyan sex oldalak a neten ahol nem kell fizetni a sexért hanem csak élvezetért és sima sex kapcsolatot keresnek az emberek?

Figyelt kérdés

Olyan oldal érdekelne ahol az emberek sex kapcsolatot keresnek de nem pénzért hanem maga az élvezetért és az együttlétet keresik.

Ha van ilyen oldal a neten hol találom mi a neve?

#sex#kapcsolatok#városok#kötötségek nélkül
2020. dec. 29. 00:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez a standard megkeseredett szoveg gyerekek... En szegyenlem magam helyetted 9es...kerdezo te meg ne ezt fogadd meg konyorgom, bar mivel kiirtad a kerdest gondolom hasonlo gondolati sikon vagytok a 9essel... Teljesen atlagos kinezetu 27eves srac vagyok, semmi extra nincs a kulsomben, van humorom meg egy hatarozott kisugarzasom es elmondom neked ugy ragadnak a nok hogy mar neha teher! :D mindenhol, folyamatosan. Es tenyleg semmi kulonos nincs a kulsomben, nagyon messze vagyok az altalad vip kategoriaba soroltaktol, meg egy kis pocak is van:D latjak hogy jol erzem magam a boromben, hogy lehet velem beszelgetni barmirol, tudnak velem nevetni es ennyi kell. Legalabbis igy is lehet...
2020. dec. 30. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:

#11: Attól, hogy valami testképzavaros nagydumás partiarc vagy, aki benne van az élet sűrűjében és mindig akad emiatt 1-2 kósza numera még nem jelenti azt, hogy az ÁTLAGOS külsejű srácok számára is járható út.

Illetve az, hogy a nők köréd gyűlnek, mert humorherold vagy még nem jelenti azt, hogy szexelnének is veled. Különben ilyesmit nem írnál, hogy neked teher. Maximum az teher, hogy a személyiséged miatt közönségként köréd gyűlnek meg keresik a társaságodat, mert egy született stand-upos vagy. Kétlem, hogy szexre ajánlkoznának fel, hogy felugranak valamelyik este vagy ugorj fel te hozzájuk.

2021. jan. 1. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mibol szurted le hogy testkepzavaros vagyok, vagy hogy benne vagyok az elet surujeben, vagy akar hogy partiarc lennek..Csak mert egyik sincs igy, de nyilvan mint ahogy mindenki en is megfordulok olyan helyeken ahol vannak nok. Arra probaltam ravilagitani hogy nem kell jol kinezned ahhoz hogy szexelhess egy novel, ellenben ha sut rolad ez a megkeseredett hozzaallas amit itt sok faszi sikeresen kimaxol azt azonnal minden no levagja kb ranezesre, utana meg feljossz ide es sirsz hogy neked nem jut pina..
2021. jan. 1. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!