Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Turázni mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Turázni mennyire egészséges tangában vagy inkább a sima bugyi megfelelőbb?

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
mindenki azt viselje ami neki kényelmes. szeretem a tangát de nem hordok mindennap, túrázáshoz pedig nem ezt választanám, inkább egy kényelmes franciabugyit:)
2021. jan. 3. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Túrázáshoz, sporthoz azért mindig simát veszek, itt a kényelem és az egészség a fontos.
2021. jan. 3. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
...Amúgy ez miért van a Szex kategóriában?
2021. jan. 3. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

tanga az max szexnél megfelelő minden egyéb dolognál alkalmatlan!

nagyon kényelmetlen aki azt meri mondani hogy igen az hazudik és téveszmében él... főleg mikor kisebb nagyobb fizikai dolog történik mint pl a túra vagy tánc vagy egyéb dolog...

mellesleg nagyon egészségtelen túra közben

egyrészt sokszor hideg nedves a levegő másrészt mikor leülsz mert nem szoba hőmérséklet van hanem kő és max fa pad de hát azok át vannak fagyva... és sokszor nedves még nyáron is nedves

meg valami bacit is össze lehet kapni

2021. jan. 3. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a tanga mindenhova , azt szoktam meg az a kenyelmes
2021. jan. 4. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Túra, sport sima bugyi. Nagy pamuttartalommal.
2021. jan. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!