Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Miért kell izgassátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kell izgassátok a csiklótokat szex közben?

Figyelt kérdés

Már párszor ki volt vesézve ez a téma itt is, tudom, de továbbra sem értem. Sok lány hajlamos szex közben is a csiklóját izgatni, vagy akár a pasit kéri meg erre, én is tapasztaltam. Eddig ez oké, még izgat is a dolog. Azt is tudom, hogy a lányoknak a csikló a legérzékenyebb, attól élveznek el a legtöbben, stb. Na de akkor is felmerül néhány kérdés: tulajdonképpen a lányok ennyire nem élvezik a behatolást, nem ad igazi élményt? Mert ez jut eszembe akkor, mikor keményen dugom a csajt, és ilyenkor elkezd masztizni is, azzal a céllal, hogy jobb legyen neki.

Most ha valaki nagyon élvezi a behatolást, akkor az is elég kell legyen az orgazmushoz, nem? Vagy ha a csikló kell mindenképp hozzá, akkor a lányok igazából miért is vágynak a behatolásra? Férfiként ezt nehezebben értem meg, mert kb úgy jön le a dolog, mintha dugás közben elkezdeném verni is magamnak, mert az jobb (fizikailag lehetetlen).

Légyszi normális válaszokat, tényleg csak szeretném megérteni jobban, mit éreztek ilyenkor, melyik a jobb, a csiklósimogatás, vagy a dugás, stb. 24f

2021. jan. 15. 10:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

35 eves korom ota elvezem a dugast. Elotte vagy fajt, vagy monoton reszelesnek tunt. Azota csak az a szex nekem.

A termeszet kicseszett a nokkel. A csiklo egy ici-pici farok, a huvely meg egy jarat. Istenem, de tenyleg bejott, amit tudomanyosan leirtak, kesobb megjon a huvelyi orgazmus.

2021. jan. 15. 19:29
 32/35 anonim ***** válasza:
95%

Ez a clitoris&női külső elsődleges nemiszerv: [link]

Ez a clitoris és a pénisz összehasonlítása: [link]

Láthatod te is a 2 szerv között a hasonlóságot. Úgy tudom neked a legjobban elmagyarázni, hogy a csikló a makkodnak felel meg, a hüvely meg egy nagyon furcsa hibride a prosztatának és a pénisz tövének - a csikló a "hegy teteje" a vagina meg a "hegy alja". A csiklóban található idegek futnak a hüvelyben (főleg a szeméremdomb oldalán).

Ez azt is jelenti, hogy a hüvelyben kevesebb (de szinte ugyanolyan típusú!) idegvégződés található ha a felület/idevégződések arányát vizsgáljuk, mint a csiklóban - azaz gyorsabban lehet elérni az orgazmust ha azt a területet is ingerli az ember ahol sok idegvégződés van, meg kissé más érzés is.

Olyan mintha összevetnéd milyen a tapintásod az ujjaddal meg a könyököddel pl.: egy tűt mindkettővel "érzel" és meg tudod állapítani, hogy egy tű, de egy érmén a számot csak az ujjaddal tudod olvasni, a könyököddel meg csak egy érdes valaminek érzed.

Azt is vedd figyelembe, hogy vannak egyedi különbségek, tehát nem mindenkinek elég érzékeny a hüvelye ahhoz, hogy orgazmust érjen el, meg több biológiai tényező merül fel behatolásos szexnél ami előny vagy hátrány ilyen szempontból (a pénisz hüvelyben való elhelyezkedése, síkosság, egyéni szokások, stb.) mint mondjuk sima csikló izgatásnál.

Tehát szexnél (már aki simogatja a csiklóját közben) az orgazmus elérését vagy gyorsítását szolgálja ezzel, míg aki nem teszi annak szex közben elég jól vannak ingerelve a vaginában található idegvégződései ahhoz, hogy közel veled egy időben tudjon elmenni (előjátékkal együtt).

2021. jan. 17. 16:12
 33/35 anonim ***** válasza:
95%

de jó hogy az első link az oldalt másolta be, a k*rva anyját...

ezt akartam küldeni:

[link]

2021. jan. 17. 16:14
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon profi magyarázat :D Minél többet akarok tanulni a lányokról, annál jobban rájövök, hogy semmit nem tudok róluk :))
2021. jan. 17. 16:26
 35/35 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi kérdező, én lány vagyok, de szinte mindig tanulok a nőkről valami újat :D
2021. jan. 17. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!