Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Miért kell izgassátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kell izgassátok a csiklótokat szex közben?

Figyelt kérdés

Már párszor ki volt vesézve ez a téma itt is, tudom, de továbbra sem értem. Sok lány hajlamos szex közben is a csiklóját izgatni, vagy akár a pasit kéri meg erre, én is tapasztaltam. Eddig ez oké, még izgat is a dolog. Azt is tudom, hogy a lányoknak a csikló a legérzékenyebb, attól élveznek el a legtöbben, stb. Na de akkor is felmerül néhány kérdés: tulajdonképpen a lányok ennyire nem élvezik a behatolást, nem ad igazi élményt? Mert ez jut eszembe akkor, mikor keményen dugom a csajt, és ilyenkor elkezd masztizni is, azzal a céllal, hogy jobb legyen neki.

Most ha valaki nagyon élvezi a behatolást, akkor az is elég kell legyen az orgazmushoz, nem? Vagy ha a csikló kell mindenképp hozzá, akkor a lányok igazából miért is vágynak a behatolásra? Férfiként ezt nehezebben értem meg, mert kb úgy jön le a dolog, mintha dugás közben elkezdeném verni is magamnak, mert az jobb (fizikailag lehetetlen).

Légyszi normális válaszokat, tényleg csak szeretném megérteni jobban, mit éreztek ilyenkor, melyik a jobb, a csiklósimogatás, vagy a dugás, stb. 24f

2021. jan. 15. 10:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
ez mondjuk nem igaz, nőként mondom hogy akár a prosztata izgatástól is el tudtok menni :D
2021. jan. 15. 11:13
 12/35 anonim ***** válasza:
84%
azért nem minden lány így csinálja, mert valaki képes csiklóizgatás nélkül is elmenni...
2021. jan. 15. 11:14
 13/35 anonim ***** válasza:
96%
#8 nem te vagy a #3, mert az én vagyok...
2021. jan. 15. 11:20
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, 4es voltam csak elnéztem!
2021. jan. 15. 11:22
 15/35 A kérdező kommentje:

12es

Vagy leginkább sehogy. Sok lány magának sem tudja összehozni, nemhogy férfivel, az exem is ilyen volt.

2021. jan. 15. 11:24
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
Attól, hogy az exed olyan volt, még elég sok nő képes orgazmusra. Amúgy is minden partnerrel más, valakivel én sem tudtam elélvezni, mással pedig könnyedén ment. :)
2021. jan. 15. 11:27
 17/35 A kérdező kommentje:
Olyan is volt, akinek csak nyalástól ment. Az a baj, hogy ahány lány, mindegyik másképp működik, én pedig mindent akarod tudni :DD
2021. jan. 15. 11:29
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hozzánk használati útmutató :D ki kell tapasztalni mindent, de ez a pasikkal is így van! szerintem ezzel nincs semmi gond:)
2021. jan. 15. 11:31
 19/35 anonim ***** válasza:
96%
Megválaszoltad. Mindenkinek más. Nyilván aki behatolástól nem élvez el, az igényli hogy ingereljék a csiklóját, annyira nem nehéz megérteni szerintem. Ha együtt vagy valakivel, ismered a testét annyira, vagy megbeszéled vele hogy mi jó neki. Ennyi
2021. jan. 15. 11:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a csiklónál sokkal több idegvégződés van (több ezer), mint a hüvelyben. Nem csoda, hogy sokan mennyire élvezzük, ha itt izgatnak minket. Ez a szerv a gyönyörszerzésre lett "kitalálva". :)
2021. jan. 15. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!