Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Miért kell izgassátok a csiklótokat szex közben?
Már párszor ki volt vesézve ez a téma itt is, tudom, de továbbra sem értem. Sok lány hajlamos szex közben is a csiklóját izgatni, vagy akár a pasit kéri meg erre, én is tapasztaltam. Eddig ez oké, még izgat is a dolog. Azt is tudom, hogy a lányoknak a csikló a legérzékenyebb, attól élveznek el a legtöbben, stb. Na de akkor is felmerül néhány kérdés: tulajdonképpen a lányok ennyire nem élvezik a behatolást, nem ad igazi élményt? Mert ez jut eszembe akkor, mikor keményen dugom a csajt, és ilyenkor elkezd masztizni is, azzal a céllal, hogy jobb legyen neki.
Most ha valaki nagyon élvezi a behatolást, akkor az is elég kell legyen az orgazmushoz, nem? Vagy ha a csikló kell mindenképp hozzá, akkor a lányok igazából miért is vágynak a behatolásra? Férfiként ezt nehezebben értem meg, mert kb úgy jön le a dolog, mintha dugás közben elkezdeném verni is magamnak, mert az jobb (fizikailag lehetetlen).
Légyszi normális válaszokat, tényleg csak szeretném megérteni jobban, mit éreztek ilyenkor, melyik a jobb, a csiklósimogatás, vagy a dugás, stb. 24f
1es
Ez eddig jó is, sőt, nagyon izgató. De akkor nem az van, hogy a 2 ujjad, amivel simogatod, élvezetesebb, mint a kemény farok, ami benned van?
Attól még, hogy valaki nem élvez el, jó érzés a behatolás. Akkor nem is akarna szexelni, ha nem lenne az. Én eddig csak pár alkalommal mentem el szex közben, de attól a többi is jó volt
A lányokat lehet egyszerre két helyen is izgatni, az egyértelműen jó érzés
3as
És neked melyik a jobb érzés, a csiklóizgatás, vagy a behatolás? Esetleg a kettő együtt? Bocs, csak tényleg férfiként nehezebb ezt megérteni, hiszen nekünk a behatolás a csúcs, és csak a makk az egyetlen érzékeny pont.
7es
De csak attól tudunk elélvezni, ha a makk van izgatva 7es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!