Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bele lehet unni ha valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet unni ha valakit mindennap orálisan kényeztetnek?

Figyelt kérdés
Én pont az ellenkezője vagyok: sosem kapom. Pedig pont hogy szeretném, dehát a párom nem, amit viszont unok. Így belegondoltam hogy az is unhatja vajon, aki "elszenvedi" akár naponta is? Megunható ha valakit orálisan kényeztetnek?
2021. jan. 14. 18:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ez a ketchupos meg fagyis módszer jól hangzik, eszembe nem jutott volna.
2021. jan. 14. 18:44
 12/27 anonim ***** válasza:
Kérdező- nem szeretné megtenni? Ez olyan, mint valaki nem akarja levenni a ciőt a tengerparton, és érezni a homokot a lábujjai közt.. vagy egy mezőn.. Vagy nem akarja hanyattvágni magát a hóba, és hóangyalkát csinálni.. megelégszik az élet egy pici ablakával, amin kinézeget :-)) Vagy nyitsz neki ajtót, vagy .. azt csinálsz amit akarsz.. :-)) lehet élni anélkül, hogy otthon lecigizzenek. Lecigiznek máshol :-))
2021. jan. 14. 18:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltem az asszonnyal, egy hét múlva jelentkezem részeredménnyel.
2021. jan. 14. 18:51
 14/27 anonim ***** válasza:
48%
A kechupos módszer megfigyelésen alapul .-) Úgy.. mindegy is.. több példányt sikerült megfigyelnem, és mikor fiatal az ember, nagyon figyel :-)) Mert valahogy el kell jutni addig, hogy le akarja venni a bugyit. Akkor még nem volt tinder. igazából mindenén látszik, a mozdulatain, a járásán, ahogy néz, ahogy iszik. A ketchup durva módszer, gyors .válogatós. Igazából a lényeg a szabadság, le tud -e ülni ha kell, a padkára enni egy kiflicsücsköt.. tud -e nevetni azon, ha leönti magát. ha igen, akkor a szivart is szeretni tudja. meg lehet vele szerettetni a szexet. Aki karótnyelt. az lehet, hogy szép, de nem lehet vele hemperegni a fűben, nem kapod meg egy próbafülkében... dísznek jó, meg arra, hogy heti egyszer magához engedjen. de nem nő az ilyen :-)
2021. jan. 14. 18:53
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nőnemű, de igazából nemtől függetlenül is az a véleményem, hogy ha valami jó - mint az orális szex - és lehet bele változatosságot vinni (mint az orális szexbe :D ), és olyasvalaki adja, aki szívesen teszi, érti a dolgát és élvezi a másik örömét, akkor kizárt, hogy meg lehessen unni.

És ha én ilyentől kapnám, az is kizárt, hogy ne akarjam viszonozni, vagy csak úgy meglepni vele.

(aki nem szereti adni, az viszont ne formáljon belőle elvárást.)

2021. jan. 14. 18:53
 16/27 anonim ***** válasza:

#10 Életcélomnak nem mondanám😀, de imádom. Ahogy páromat imádom, úgy imádom a farkát, azt kényeztetni, szeretni, jól érezni magam vele...☺ vagy hogy "ő" jól érezze magát velem...☺

2021. jan. 14. 20:10
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtató, hogy van, aki nem igénytelenségnek címkézi, ha lehuppanok a padkára enni vagy mancsolom és tunkolom a sült krumplit meg a burgert és nem kapok idegrohamot, ha szóródik a sajt és csöppen a szósz, vagy véletlenül zuhanyzom egyet a felràzódott tonic-kal.

Most komolyan megkönnyebbültem😂

2021. jan. 14. 20:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni, többszöri felhozatal után sem akarja. Erőlködni nem fogok, és nem is tehetem. Amúgy férfi vagyok.
2021. jan. 14. 20:27
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha jol van csinalva kkor nem.
2021. jan. 15. 05:45
 20/27 A kérdező kommentje:
#13, várni fogjuk :)
2021. jan. 15. 09:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!