Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet unni ha valakit mindennap orálisan kényeztetnek?
Szívesen letesztelném, hogy meg lehet e unni, hogy mindennap... 🙄😄
Egyébként kétlem. Ha nem válik monotonnà és változatos a dolog.
27F
ha változatos szerintem sem lehet meg unni !
F
#4 Nem jó a teszted. :) Én rosszul vagyok, ha az ujjaimon folyik a ketchup, de a szexben nem vagyok finnyás. Az orált például alapnak tartom. Mindkét fél részéről, részére.
Kérdésre válaszolva pedig, mindennapos tapasztalatom nincs sajna, de nem tudom elképzelni, hogy bele lehetne unni. 🙃
Én kb heti 3-szor kinyalom a barátnőmet.
Minden nap szerintem nehéz kivitelezni. De volt már olyan hét, hogy minden nap kinyaltam.
Bár nálunk azért is ilyen gyakori, mert szex előtt vagy után szinte mindig kinyalom, de van h csak úgy, sőt van h viszonzás nélkül is..
Nemtom h unja-e. Eddig még nem panaszkodott...
8# - nem film.. az enyém. kb 30 + éve. :-) Akkor még jó nagy hambik voltak.
6# de jó :-) Csak sztem nem vagyunk egy kategória :-) Az, hogy alapnak tartod, az nem jelenti azt, hogy életcélod. AKAROD.. belehalsz, ha nem tudsz lefejni :-) a belefér, és az imádom közt nagy minőségbeli eltérés van ám:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!