Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet unni ha valakit mindennap orálisan kényeztetnek?
Figyelt kérdés
Én pont az ellenkezője vagyok: sosem kapom. Pedig pont hogy szeretném, dehát a párom nem, amit viszont unok. Így belegondoltam hogy az is unhatja vajon, aki "elszenvedi" akár naponta is? Megunható ha valakit orálisan kényeztetnek?2021. jan. 14. 18:07
21/27 anonim válasza:
18. Nem teheted?! Adj neki inni, sokat,kezj bele.. aztán hagyd aludni. (Hogy azért valami emléke legyen, hogy szexelni kezdett. ) Másnap fura szitu lesz... De mikor beszélni akar róla, sugd a fülébe, hogy miket csinált a farkaddal, és ilyen jó, még sosem volt. ;-) aztán megcsinálja még egyszer :-) nekem már ez bejött. ;-)
22/27 anonim válasza:
Legalábbis azt hiszi, hogy egyszer már megtette.. rájön, hogy bele nem halt, és nagy örömet okozott.. megteszi. Szép lassan lehet szoktatni. Bármire amúgy. De ritka, inkább lelépek, ha fapapin@
23/27 A kérdező kommentje:
Nem iszik. Nagy ritkán egy pár korty bort elfogyaszt, attól még nem rúgik be.
2021. jan. 15. 10:55
24/27 anonim válasza:
Pedig a legjobb, és leg izgatóbb dolog! Én imádom, vagyis imádnám ha lenne kivel.. 🙂
25/27 anonim válasza:
24. De mi a lányokkal szeretjük. :-)
26/27 anonim válasza:
Nah, így lassan egy hónap után én nem untam el, az asszony igen. 13 voltam ;)
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönjük a beszámolót. Megy a statisztikai hivatalba.
2021. febr. 6. 14:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!