Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szűz lány, aki az anált engedi, vagy netán szereti, de közben meg szűz akar maradni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 13:09
1/17 anonim 

válasza:

igen én, a férjemig csak opopsiba engedem
2/17 A kérdező kommentje:
És nem rossz érzés neked? Szereted is csinálni?
2021. jan. 12. 13:17
3/17 anonim 

válasza:

nem rossz imádom, meg a mélytorkot is meg a gruppent is
4/17 anonim 

válasza:

De ha valaki engedi fenékbe, akkor mi a logika abban, hogy a puncijába nem engedi? Nem kell ennyire túlmisztifikálni azt a szent lyukat.
6/17 anonim 

válasza:

Ha fasz jár benne, már nem szűz. Mindegy melyik lyukban...
8/17 anonim 

válasza:

A csajnak nem jo, de szolgalatkesz es meg bigott is. The
9/17 anonim 

válasza:

Volt barátnõmnek én vettem el a szüzességét...aztán kiderült, hogy elõttem már seggbe is, szájba is...ezután már nem tudtam annyira értékelni, hogy engem ért a megtiszteltetés, elvehettem a 'szüzességét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!