Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy elégítsem ki magam úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki magam úgy hogy szűz vagyok és még az is szeretnék maradni? L

Figyelt kérdés
Légyszí adjatok tippeket és írjatok olyan dolgokat amit otthon megtalálok.

2020. jan. 25. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Kényeztesd a melleidet,(vagy barmelyik erogen zonádat ami erzékenyebb),vagy ujjazd magad nagyon ovatosan,esetleg ne is ujjazd magad,csak simogasd a puncidat:)
2020. jan. 25. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Te magadnak önkielégítéssel nem tudod elvenni a szüzességed, csak ha lefekszel egy pasival. Ha a szűzhártyára gondolsz, az könnyen átszakadhat egy óvatos ujjazástól is.

Az első leírta, de ha tárgyi eszközökre gondolsz: filmbe elektromos fogkefét, dezodort, fésűt is hallottam már, hogy azzal önkielégítenek, bár azt javaslom, ha szűz vagy inkább ne használj semmilyen tárgyat erre a célra, elég az ujjad.

2020. jan. 25. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Találd meg a csiklódon azt pontot,aminek ingerlése kellemes ,és elvisz az elélvezéshez.

Én mondjam meg fiú létemre ,hogy ez hol van ?

Ehhez bőven elég a kezed.A fiúk sem használnak egyéb kelléket ,ha csak igy tudják a lány a csúcsra juttatni .

2020. jan. 25. 18:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor javitom a szuzhartyamat nem nagyon akarom atszakitani.
2020. jan. 25. 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

A szűz hártyán alapból van lyuk mivel nem tudnál menstruálni. Szóval nem tudod átszakítani kaksz tágítani,ebből adódóan a szuzesség elvi kérdés.

F

2020. jan. 25. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak kívülről izgassad az ajkaidat és csiklót meg a többi erogén zónádat.
2020. jan. 25. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
Menj inkabb tanulni
2020. jan. 25. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány lennél nem kérdeznél ilyet. Fiú vagy, aki direkt lány válaszokat vár...
2020. jan. 25. 19:23
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
#5 Vagyok. Valaki magyarázza el miért lettem leszavazva? Csak igaz tényeket írtam le.
2020. jan. 25. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:
89%

Attól még nem fog összedőlni a világ, ha úgy alakul, hogy átszakítod magadnak, és életed első partnere se fog a kardjába dőlni ettől.

Vagy rosszul mondom?

2020. jan. 25. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!