Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit gondoltok arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról hogyha egy 19 éves fiú még szűz? 19/F

Figyelt kérdés
Él bennetek valamilyen fajta negatív sztereotípia a szûzeket illetôen? Habár én is szűz vagyok, de azt tapasztaltam, hogy nagyon sok esetben (persze sok kivétellel) az ilyen korú vagy idősebb fiúk akik szűzek és nem is volt még barátnőjük, oltári bal f..szok a nőkhöz. Viszont ha például megismertek egy teljesen magabiztos, normális önképpel rendelkező srácot, aki vonzó is számotokra, és aztán később derülne ki róla hogy szűz, hátránynak tartanátok?
2020. jan. 24. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Én kimondottan kedvelem a szűz fiúkat.
2020. jan. 24. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
És egyébként mi az amit kedvelsz bennük?
2020. jan. 24. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. 19 az még full nem “késő”
2020. jan. 24. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
a mai világban nem "normális" ha valaki 19 évesen még szűz, de ez nem egyenlő azzal, hogy balf.sz a nőkhöz. Aki már az 5. nőjén van túl, ott van valami nagy baj.
2020. jan. 24. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Én is szűz vagyok és megértem szóval semmit, szerintem sokkal jobb, mintha csak a társadalmi nyomás hatására vesztette volna el mondjuk 15 évesen.

18l

2020. jan. 24. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz vagyok de nem zavar majd eljön az ideje

20F

2020. jan. 24. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam mikor elvesztettem. A csaj nem volt szűz már, de semmi gondja nem volt ezzel a dologgal. Nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget.

22/F

2020. jan. 25. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel, semmilyen életkorban szerintem. Az első párom is 19 volt, mikor elvesztette velem. Sőt, sokkal jobb képet fest, mintha mondjuk 30 nőn lennél már túl.
2020. jan. 25. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem olyan mint a többi.
2020. jan. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!