Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi legyen? Nem vagyok béna csak egy kis megtámogatást akarok szerezni.
Mindenképpen lassan és nem is szexelnék vele egyből, csak petting, simi, masszírozás, ilyesmik. Ráérsz, nem kell sietni :)
27F
Szexuálpszichológus.
Mindenképp kell beszélni egy szakértővel.
Lehetnek itt is jó ötletek. De mindenképpen kell szakember. Nem szükséges elcipelni a lányt.Elég magadat vinni.
Nem pszichológus kell hanem egy türelmes önzetlen megértő es főleg figyelmes partner.
Nagyon kis léptekben haladva es nem erőltetni semmit. Először csak laza simogatás, csókok petting.
Ha már ő kér arra hogy rakd be neki akkor is csak nagyon lassan, figyelve a reakcióit és ha valamit nem élvez hagyd abba azonnal.
Ha türelmes vagy magatol alakul.persze sok sok együttlét után
Szerintem kerdeseket kellene feltenni neki. Akar irasban. Valag penzert susogja el terapeutanak?
Pl. Undorodik-e a nemi szervtol altalaban, vagy tart tole. Buntudatot erez-e, mocskos, bunos dolognak erzi-e, ha elvezne.
Szerintem talan o sem merte vegiggondolni ezeket.
Szoval felterkepeznem elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!