Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz szűz maradni örökre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz szűz maradni örökre?

Figyelt kérdés

Bármennyire is szeretnék ismerkedni, nem megy. Már kezdek beletörődni abba hogy lehet sosem lesz barátnőm. Ami elég szar érzés. De hát ez van. Pedig nagyon sokat tettem azért hogy legyen. Régebben olyan voltam mint egy magas csontváz. Nagyon sokat erősítettem és ettem így viszonylag elfogadhatóan néztek ki, önbizalmam is lett és határozott is lettem, de a lányok sosem voltak az életemben.

Sokszor úgy érzem hogy nekem már sosem lesz szexben részem.

Nagyon rossz lenne ha kimaradna a szex az életemből? Leginkább azért zavar ez mert így sosem lesz gyerekem.

25f

2019. jún. 9. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne agodj,max fogadsz egy kur-vát és csinálhatod.

Ami a lanyokat illeti: jarj el bulizni,szorakozohelyekre a haverokkal es csajozz be. Hivd meg egy italra vagy valami vagy egyszeruen "tancoljatok" beszelgess vele

Ossze fog az jonni

2019. jún. 9. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem az, 30 éves kortól kezdve jelennek meg a varázserők.
2019. jún. 9. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek jobb lesz így!
2019. jún. 9. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Gáz, de bele kell törődni, én is beletörődtem, az önkielégítés is jó dolog. Még lehet családod, nem vagy elkésve! Legyél közvetlen és kedves a csajokkal, próbálj társalogni velük.
2019. jún. 9. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Kicsit gáz igen.
2019. jún. 9. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz csak sajnálatos.

Amúgy meg:

badoo.com

regisztrálj!

2019. jún. 9. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz

Nlg lehet belőled pápa

2019. jún. 9. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2019. jún. 12. 03:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 30 éves férfi vagyok, nem tudom milyen a szex, szűz vagyok, nem szándékozom már túl lenni rajta, szerintem nem gáz.
2023. aug. 8. 07:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Pedig az. Krva gáz....
2023. szept. 17. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!