Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm szűz és 29 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szűz és 29 éves koráig az szeretne maradni, mert azt olvasta, hogy ha akkor veszti el a gyereknek nem lesz soha bőrrákja?

Figyelt kérdés
Még is mit tudnék neki mondani, hogy észhez térjen??
2017. jún. 6. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jézus mária, ha ez nem kamu, akkor a barátnőd agyilag egy döglött hintaló szintjén áll...én biztos nem bírnám egy ilyen butus ember mellett, de te tudod.
2017. jún. 6. 17:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Privátban már írt:

Azt írja komoly és, hogy a lány még Maci Lacit néz és van neki Bubus figurája is.

2017. jún. 6. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj ez mind rendben van, kb 13 éves korig:D

Na jó később is rendben lehet, ha mellette nem hisz el az ember a kérdésben foglalt hülyeségeket.

2017. jún. 6. 17:54
 4/13 A kérdező kommentje:

tényleg az a kedvenc meséje :D

de már lassan kezd az idegeimre menni

hogy vega meg minden nem lehet hussal egy légtérbe se

zöldségből és gyümölcsből is csak a bio

de ezt el nézem neki mert nincs vele semmi gond

mondta hogy várjunk a szexszel mondtam hogy oké cserébe "kárpótolt" más módokon másfél éve vagyunk együtt most én 22 vagyok ő 21

most kérdeztem mikor szeretné meddig várjunk?? erre el kezdi ezt a baromságot elsőnek azt hittem hogy vicc, de komolyan gondolja

ezzel mit lehet csinálni őszintén??

2017. jún. 6. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Na akkor a tipikus elkényeztett város sznob tyúkját fogtad ki te is ahogy látom.

Fúhh...ilyne volt velem is, tegnap a legrosszabb véletlen folytán össze is futottam vele.

De félek attól a csajtól, mindenki megmondta vigyázzak vele.

Biztos neked is, de bizony te már beleestél a nők csapdájába amit úgy hívnak KAPCSOLAT

Ettől a fogalomtól férfiember óvakodjék ha a lány erőlteti, mert annak igahajtás a vége!!!

Mi lesz veled??? Hát szakíts vele kérlek, a te érdekedben :)

2017. jún. 6. 18:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami biológiai gyorstalpalót tartasz neki, aztán megkérdezed, hogy szerinte mégis hogy függ össze a szülő kora és a gyerek későbbi ilyen jellegű megbetegedése. Komolyan mondom annak több értelme lenne, hogy aki szolizik vagy napozik a terhesség alatt, annak nagyobb eséllyel lesz bőrrákos a gyereke és még ez is hihetetlenül nagy baromság:D Nem tudom hogy tudnád megértetni vele, hogy ennek semmi értelme, talán próbáld meg valamihez hasonlítani amit megért és amiből látja hogy ez értelmetlen...de én lehet csak hagynám és szakítanék, mert képzeld el mi lesz itt még később, ha 21 évesen ilyen...
2017. jún. 6. 18:05
 7/13 anonim válasza:
100%

Ha 29 éves kor előtt szexel akkor a gyerek halhatatlan lesz!

(olvastasd el vele, csak a fenti részletet és gond megoldva , de csak a fentit, ezt a mellékletet csak neked szánom, hisz a hozzáállása úgyis olyan, hogy ami a neten van az igaz.)

2017. jún. 6. 18:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elgondolkodnék a helyedben, hogy igazén szeret-e vagy nincs-e neki más, akivel összejár, és már régen elvette a szüzességét. Ha pedig ezek közül egyik sem, akkor az ilyen ne is párosodjon, mert egy agyhalott. Már bocsánat a kifejezésért.
2017. jún. 6. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi 73-as XD

Amúgy ez tipikusan az a liba aki még azt is elhiszi, hogy a répa vakít és a napba nézni meg jót tesz.

Mai tucatagy, hagyd a francba.

Meg ez a biokaja is, nincs azzal baj, de a többsége csak nyomja neki, mert ez a menő azt se tudja mit jelent.

2017. jún. 6. 18:13
 10/13 A kérdező kommentje:

nem városi falusi

a kerbe termeszti többnyire magának a cuccokat a szülei se nagyon tudnak vele mit kezdeni

még mutatott is valami fejlődést amióta velem van mert eddig tej terméket se evett mert hogy az milyen undorító

nincs mellettem senkije azt tudom

nincsennek váratlan eltűnések meg semmi vagy suliba van vagy othol vagy velem néha a barátaival de akkor én is ott vagyok álltalába nem igazán szeret ki mozdulni

még én se tudom mivel lehetne meg győzni

azért írtam ki a kérdést is hogy hátha tudnátok valami okosat mondani mint külső szemlélő

de istenem honnan szedi ezeket a baromságokat?? :D

2017. jún. 6. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!