Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szub lány, aki szűz akar maradni akár egész életében, de az orális szexet szereti, vagy szeretne?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 12:53
1/8 anonim válasza:
:D ha találsz egyet szólj, erre kíváncsi vagyok én is! ;)
2/8 anonim válasza:
Szüz nem vagyok, de szeretem az orált, és szub vagyok
19/l
3/8 anonim válasza:
Nálam ez volt a helyzet jó ideig, aztán elvesztettem a szüzességem :D
4/8 anonim válasza:
Hát amúgy viccen kívül visszatérő fantáziám, hogy találok egy rendkívül tapasztalt férfit, aki kénye-kedve szerint használ engem, ujjaz, megdugja a számat és a fenekemet rendesen, a puncimat viszont soha, mert "meg kell őrizni az ártatlanságomat" (szeretek néha álszent lenni, na).
5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ilyen barátnőm volt és az okokra vagyok kíváncsi, ha valaki gondolkodik még így.
2020. márc. 15. 20:43
7/8 A kérdező kommentje:
Miért alakult ez ki nálad?
Tudatosan döntöttél így valamiéret? Nem izgat a hagyományos szex? És hogy jutottál oda, hogy az orális szex izgat, érdekel?
Nem okoz ez problémát a párkeresésnél?
2020. márc. 17. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!