Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a feleségem "durvaságra" vágyik amit én nem tudok megadni neki?
30f/28l, 2 éve vagyunk házasok. Jól működik minden a kapcsolatunkban viszont amikor arra terelődik a szó hogy mivel tudnánk feldogni mégjobb a szexuális életünket, a feleségem azt mondja hogy Ő azt szeretné ha durvább lennék ezen a téren, sokkal. Próbáltuk is de nekem nem igazán megy ez a "kemény szopatás" és hasonlók dolog.
Miért akarhatja ezt? Aggódnom kéne emiatt?
Szerintem ez izgatja fel. Hisz, mi másért akarná?
"Aggódnom kéne emiatt?"
Szerintem durva, hogy ha egy probléma felvetődik nálad akkor ilyet kérdezel. Semmiért nem kéne aggódni. Az nem megoldás. Inkább agyalni kéne, és le nyugodni.
Próbálj meg nyitott lenni rá, beszéld meg vele hogy őt mi izgatja ebben, hátha te is tudsz erre a szintre hangolódni. A barátnőm engem orálisan kielégít csak miattam, de nem is vágyott rá magától. Utána már az izgatja fel, hogy én élvezem.
Neked persze nem kell ezt, ha nem megy. Akkor beszéld meg vele, hogy próbálod, de sajnos ez nem megy, és értesd meg vele hogy szereted és megtetted a tőled telhetőt, nehogy félreértsen.
Ha rosszra gondolnál...
Ha ezért megcsalna, nem baj, mert azt jelenti rossz nővel voltál együtt, és most ez ki is kiderült. Persze elég fájdalmas, na de ha logikusan nézzük... :)
Ne aggódj.
Ez nekem sem menne, mert alapvetően utálok másokon uralkodni, és rosszul érezném magam, ha bántanám bármilyen módon azt, akit szeretek.
Ebből adódóan soha nem is ismerkedek alárendelt nővel.
Mert ez izgatja fel, ha dominálnak felette. Te nem vagy ilyen típusú pasi, ezt vagy elfogadja vagy nem. Erőltetni ezt sajnos nem lehet.
L
" Próbáltuk is de nekem nem igazán megy " - no ez pontsan mit takar?
Értem, hogy nem izgat a dominálás, de kérdés az, mi az, amit be tudnál vállalni a kedvéért?
Az is dominancia pl., hogy bekötöd a szemét. Meg tudnád tenni? Elsőre elég lenne neki?
Talán lehet találni olyan dolgokat, melyek őt izgatják és neked beleférnek/elviselhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!