Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy szőrfétis?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy furán hangzik, de azt vettem észre, hogyha meglátok egy csupasz puncit, egyáltalán nem izgulok fel, de a szőröstől gyakorlatilag azonnal begerjedek. Szerintem igazából nem is a punci izgat fel, hanem rajta a szőr, főleg ha elég sötét színe van és nagyon dús. Ezenkívül a többi testrészen is izgat, ha nincs szőrtelenítve.2021. jan. 9. 16:03
11/18 anonim 

válasza:

Én sem szoktam borotválni a puncimat és a pasiknak bejön
12/18 anonim 

válasza:

Pont így vagyok ezzel, csak én lány vagyok. Imádom a sötét, dús szőrt férfiakon
14/18 anonim 

válasza:

Mindenféle fétis létezik, a hasbaverős fétistől a szempilla fétisig...
16/18 anonim 

válasza:

És abban mi a jó? Meg se találod a lyukat, vagy ha igen, akkor is rosszat, nyalásnál csiklandozza a fejedet, kiszúrja a szemed. Pár évszázad múlva úgyis eltűnik, a kislábujjunkkal együtt.
17/18 anonim 

válasza:

Én is a szőrös punci híve vagyok!
Más testrészen viszont nem annyira jön be.
Hát, a mai lányoknak úgy kell könyörögni, hogy hagyjanak egy kis szőrt a рinán...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!