Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy szőrfétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szőrfétis?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy furán hangzik, de azt vettem észre, hogyha meglátok egy csupasz puncit, egyáltalán nem izgulok fel, de a szőröstől gyakorlatilag azonnal begerjedek. Szerintem igazából nem is a punci izgat fel, hanem rajta a szőr, főleg ha elég sötét színe van és nagyon dús. Ezenkívül a többi testrészen is izgat, ha nincs szőrtelenítve.

2021. jan. 9. 16:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Igen létezik. Szőrösebb típusú lányként sok ilyennel találkoztam már. Nem vagy ezzel egyedül.
2021. jan. 9. 16:11
 2/18 anonim ***** válasza:
19%
Az azért lehet, hogy probléma, hogy egyáltalán nem izgulsz fel egy csupasz puncira. Nem lehet, hogy van benned egy kis homo hajlam?
2021. jan. 9. 16:15
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
#1 a hónaljad is szőrös?
2021. jan. 9. 16:19
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem hinném. A csupaszt olyan kislányosnak tartom.
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

#2 mi köze a homoszexualitásnak és a szőrnek egymáshoz?

Ez az elmebeteg divathullám, ami miatt a nők kénytelenek csupaszra borotválkozni, csak a médiából jön.

Egy olyan férfi, aki nem vágyik 6 éves kislány kinézetű puncira, tökéletesen normálisnak minősíthető.

6/18 anonim ***** válasza:
7%
#1: azért nem mindegy, hol - a dús, esetleg kifelé is terjedő intim szőrzet izgató lehet, de szakálla ne legyen már.
2021. jan. 9. 16:20
 7/18 manly ***** válasza:
55%
Igen, létezik.Imádom a punciszőrt.
2021. jan. 9. 16:32
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Kettes vagyok. Egy szóval sem mondtam, hogy a szőrnek van köze a homoszexualitáshoz. Arra értettem, hogy egy csupasz punci EGYÁLTALÁN nem izgatja fel. És ezt furcsáltam.
2021. jan. 9. 16:35
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Más meg azt furcsálná, ami téged izgat. Nem egyformák az emberek
2021. jan. 9. 16:39
 10/18 manly ***** válasza:
100%
Én is kislányosnak tartom a csupasz puncit, nem igazán vonzó.Kár, h már ez lett divat.Idősebb nőknél pedig visszataszítónak tartom a csupaszt.
2021. jan. 9. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!