Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy a férfiak (is) kibeszélik a partnerüket?
Elmegy a kedvem a szextől, kifordul a belem is amikor eszembe jut, de a nők is csináljak ezt szóval tudom, hogy nekem kéne elfogadni, de nem megy.
Lányok, ti hogy teszitek túl magatokat a szorongason? En siman leélem az eletem inkább szex nélkül, minthogy szorongjak rajta, hogy mit mond a parom a haveroknak.
Én férfiként soha nem szoktam kibeszélni a barátnőimet.
Se a haverjaimmal, se másokkal.
Kettőnkre tartozik a dolog.
Legfeljebb az egyéjszakás kalandjaimmal dicsekedtem a haveroknak még nagyon fiatal koromban, mert akkor ez olyan menő dolognak tűnt, de már rég benőtt a fejem lágya, és ezt se csinálom.
Amikor intim helyzetbe kerülsz a pasiddal, és már nagyon fel van húzva, és már tényleg nagyon akarja, súgd meg neki: ha a füledbe jut, hogy valamelyik hülye haverjának, vagy bárkinek kibeszéli, ami kettőtök közt történik, ne akarja megtudni, milyen bosszút állsz. csak úgy mehet, ha ezt megigéri. Szerintem ha tényleg akar, simán bevállalja. És ha megszegi a szavát, nyugodtan meséld el mindenkinek, hogy egy pancser, mikropénisszel, ami 1 perc alatt elsül, ha egyáltalán feláll.
!! Mindezt persze csak akkor ha normális bizalmi beszélgetések során nem sikerül meggyőződnöd, hogy nem beszél ilyen, csakis kizárólag rátok tartozó dolgokról. Az a fő gond, hogy nem bízol benne. Akkor fogod ezen túltenni magad, ha már megbízol benne, és tudod, hogy nem egy éretlen, tapintatlan bunkó. !!
Semelyik barátnőmet nem beszéltem ki, pedig nagyon szeretek szexről beszélgetni. Maximum egyéjszakás kalandokról beszéltem részletesebben, akit nem ismertek a többiek. Ismerek olyan férfit, kollégát, aki sikeresen "levadászta" egyik kolléganőnket és el is mondott sokmindent róla, de én azt az embert egy rettenetes nagy baromnak tartom. Aljas kis p..cs. Ilyenekkel ne kavarj.
"Amikor intim helyzetbe kerülsz a pasiddal, és már nagyon fel van húzva, és már tényleg nagyon akarja, súgd meg neki: ha a füledbe jut, hogy valamelyik hülye haverjának, vagy bárkinek kibeszéli, ami kettőtök közt történik, ne akarja megtudni, milyen bosszút állsz. "
A zseniális női problémamegoldások.. :DDD
Ennek két kimenetele lehetséges:
- ha egy lyukvadász, hengecő paraszt a férfi, akkor az úgyis megígéri, hogy nem tárgyal ki, csak hogy megdughasson, de úgyis ki fog, majd pont meg fog ilyen gyerekes fenyegetőzésektől ilyedni, mégis mit tudna a nő csinálni, lerajzolja és összetépi? :D Hagyjuk már :D
- vagy normális a férfi, viszont akkor ebből aztán minden lesz, csak dugás nem, kevés ennél lohasztóbb dolgot lehet művelni
A valóság az, hogy ezt sehogyan sem tudod 100% biztosan kivédeni.
Amit tehetsz, az annyi, hogy beszéld meg vele normálisan, egyenesen az aggályaidat mindenféle taktikázás és trükközgetés nélkül.
Ha normális, akkor értékelni fogja, és tiszteletben fogja tartani.
Ha paraszt, akkor meg nem.
Ennyi.
Az élet ilyen, néha ráb-szunk, nem lehet mindent kivédeni.
A közlekedési baleseteket se lehet 100%-ig biztosan elkerülni, de ettől még gondolom azért néha elhagyod a lakásodat, és kimész az utcára.
Ott is legfeljebb annyit tehetsz, hogy figyelsz a veszélyekre, amennyire tőled telik, de 100% biztosra ott sem tudsz menni.
"akkor ne lepődjön meg, ha elkezdenek keringeni a remek sztorik az inimini farkáról, ami alig akar felállni, de ha sikerül, pár perc és kész"
az inimini farkú impotensek nem szoktak lyukvadászok lenni, lévén nulla önbizalmuk van.
Egy lyukvadász pedig már jó eséllyel minden mozdítható nőt megdugott a környezetében, úgyhogy ha ilyet kezd el valaki terjeszteni róla, akkor a korábbi női pontosan tudni fogják, hogy nem igaz, és csak a terjesztő nőt fogják kiröhögni a nevetséges pitiáner bosszúpróbálkozás miatt.
Őt magát pedig ezzel nem fogod tudni megalázni, sőt, semmilyen érzelmet nem fogsz belőle kiváltani.
Szóval feleslegesek ezek a szánalmas próbálkozások.
Nem, a FÉRFIAK és a NŐK nem beszélik ki a partnereiket. Már csak azért sem, mert tisztelik annyira őket, hogy ne úgy beszéljenek róla, mint valami segédeszközről.
Esetleg az éretlen fiúkák, meg a léha röfkék kibeszélhetik, de a FÉRFIAK és NŐK nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!