Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt lányok akik imádják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt lányok akik imádják kikötözni a partnerüket? :D

Figyelt kérdés
Akár szexuális együttlét során akár csak úgy játékból mert ez a hobbija :D

2020. dec. 13. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Azt szeretem ha a párom kötöz ki engem :) L
2020. dec. 13. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Tökönrúgás előtt széthúzom a lábait és kikötöm.

utána megkapja a magáét magassarkúban.

jól a hegyével szoktam odacélozni.

Ne írjatok mert annyi levelem van nem győzöm elolvasni.

Timi 42N domina

2020. dec. 13. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Igen én 18/L
2020. dec. 13. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Bár kikötözhetném, de nem engedi, csak ő szokott engem kötözni bilincselni, jobban izgatja ha ő a dom én meg a sub

26L

2020. dec. 13. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Csak úgy miért kellene kikötözni? Szex közben oké, ha valaki ezt kedveli de csak úgy biztos hogy nem kötözök meg senkit, abban semmi érdekes nincs.
2020. dec. 13. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem csináltam ilyet, de bizti tetszene. Bilincsünk van már, de eddig csak rajtam volt használva, legközelebb már páromon is lesz:)
2020. dec. 13. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Jelen.

Leginkább sima kötéllel és inkább hobbi mint szexuális céllal. Persze az ágyban is izgalmas és szeretem oda is vissza is. Viszont a shibari mint művészet nem az ágyba való.

2020. dec. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!