Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok/nők akik önzetlenül elégítik ki partnerüket orálisan?
Én mondjuk annyira nem élvezem, ha engem nyalnak, sokkal jobb, ha én dolgozok rajta egy kicsit és ő utána egyből berakja, mert akkor én még nem vagyok annyira nedves és az valami hihetetlen jó érzés, ha így teszi be. Ezért nem esik rosszul, ha nincs viszonzás és mellette még imádom is csinálni a páromnak.
L/22
1-es mi nem lennénk sikeres páros :D
Én imádom csinálni és mindig akarom is, viszont nem igazán izgat ha nekem csinálják ezért örülök ha átugorjuk ...:D
24/f
Én is szeretem sz.ni a pasim farkàt,imàdom amikor elkezd keményedni a szàmba a pénisze.
É nem szeretem a nyalàst nem is igénylem.
Èn szeretek önzetlül kényeztetni.
De azért nem mondanàk le egy jò kis nyalàsròl :)
Egyszer-egyszer előfordult már a történelemben, de alapból ilyen téren egy önző dög vagyok.
Nálam a szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Különösen, mert engem felizgat az, ha a párom izgul rám... Így elég hülyén jönne ki, ha én meg úgy maradnék.
Minden ember vár viszonzást,erről szól a párkapcsolat.
Csak az változó,hogy ki milyen formában akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!