Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, hogy azért nem szeretnék lefeküdni vele, mert "valami nem okés ott lent", vagy találjak ki valami mást?

Figyelt kérdés
Holnap megyek nőgyógyászhoz, igazából szerintem semmi komoly, mert hát mitől lenne... De mégis, amíg nem győzödök meg róla 100%-ban, addig nem szeretnék lefeküdni vele. Nem merem elmondani neki az igazat, mert félek, hogy megundorodik tőlem, és szégyellem. Ha meg kitalálok valami mást, félek, hogy csak kifogásnak fogja találni.

2021. jan. 4. 18:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#9: Szövegértés látom, nem megy... Nem vagyok "gerinctelen patkány", hát nem leírtam, hogy azért nem szeretnék lefeküdni vele, hogy őt megvédjem?? Édes istenem...
2021. jan. 4. 19:50
 12/20 anonim ***** válasza:
10%

Akkor mit írod ki te nagyeszu? Mikor tudod a választ!

😂😂😂 tiszta gaz vagy 😂

2021. jan. 4. 19:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem megy a szöveg értelmezése. :D Az a kérdésem, hogy az igazat mondjam-e el neki, vagy találjak ki valami mást...
2021. jan. 4. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
#12 te vagy a gáz, nem az volt a kérdés, hogy lefeküdjön-e addig vele
2021. jan. 4. 19:58
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Mond el neki, és ne aggódj. Ha szeret, megérti. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció!

Ez mindenre igaz...

Nekem pl folyásom volt, és irtó kellemetlennek éreztem, mert anyukám nem foglalkozott vele mikor szóvá tettem, így nem is tudtam, hogy van ilyen és lehet kezelni stb. Ő jött el velem pl nőgyógyászhoz is, meg amikor fertőzést kaptam akkor is ő jött velem.

És ennek ellenére ugyan úgy kíván és jó a kapcsolatunk...

Bizalom és kommunikáció! 😊

2021. jan. 4. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Azta! De buta ez a 12es pali 😂😂
2021. jan. 4. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

A 12-est valóban nem az eszéért szeretik - már ha szereti valaki...

Persze hogy mond el: emberi dolog, mindenkivel előfordulhat!

A felelős gondolkodás íratta veled ezt a kérdést, tehát ő sem értelmezheti másképp - hacsak nem olyan sötét mint a 12-es, de akkor meg selejtezd le!

2021. jan. 4. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

Mond el neki, jobb az őszinteség. Elég könnyen megérezni a kifogást és neki lesz rossz.

Ha szeret megérti, mi is fiatalok vagyunk barátnőmmel és megmondta hogy nem szeretne aznap szexet mert nincs minden rendben lent és szeretne egy kis pihit. Össze bújtunk és kész.

Normális, szerető pasi megérti.

12es meg debil...ne is törődj vele

2021. jan. 4. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:
22%
Persze hazudj :) szerencsétlen. Igaza van hiába fikazzatok ki szerencsétlenek 😂
2021. jan. 4. 20:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A 12-esnek azóta sem jött meg az esze, mint ahogy a 19-es hsz. mutatja...
2021. jan. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!