Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy azért nem szeretnék lefeküdni vele, mert "valami nem okés ott lent", vagy találjak ki valami mást?
Akkor mit írod ki te nagyeszu? Mikor tudod a választ!
😂😂😂 tiszta gaz vagy 😂
Mond el neki, és ne aggódj. Ha szeret, megérti. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció!
Ez mindenre igaz...
Nekem pl folyásom volt, és irtó kellemetlennek éreztem, mert anyukám nem foglalkozott vele mikor szóvá tettem, így nem is tudtam, hogy van ilyen és lehet kezelni stb. Ő jött el velem pl nőgyógyászhoz is, meg amikor fertőzést kaptam akkor is ő jött velem.
És ennek ellenére ugyan úgy kíván és jó a kapcsolatunk...
Bizalom és kommunikáció! 😊
A 12-est valóban nem az eszéért szeretik - már ha szereti valaki...
Persze hogy mond el: emberi dolog, mindenkivel előfordulhat!
A felelős gondolkodás íratta veled ezt a kérdést, tehát ő sem értelmezheti másképp - hacsak nem olyan sötét mint a 12-es, de akkor meg selejtezd le!
Mond el neki, jobb az őszinteség. Elég könnyen megérezni a kifogást és neki lesz rossz.
Ha szeret megérti, mi is fiatalok vagyunk barátnőmmel és megmondta hogy nem szeretne aznap szexet mert nincs minden rendben lent és szeretne egy kis pihit. Össze bújtunk és kész.
Normális, szerető pasi megérti.
12es meg debil...ne is törődj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!