Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy azért nem szeretnék lefeküdni vele, mert "valami nem okés ott lent", vagy találjak ki valami mást?
Figyelt kérdés
Holnap megyek nőgyógyászhoz, igazából szerintem semmi komoly, mert hát mitől lenne... De mégis, amíg nem győzödök meg róla 100%-ban, addig nem szeretnék lefeküdni vele. Nem merem elmondani neki az igazat, mert félek, hogy megundorodik tőlem, és szégyellem. Ha meg kitalálok valami mást, félek, hogy csak kifogásnak fogja találni.2021. jan. 4. 18:53
3/20 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy nem érzed jól magad.
Talán egy kis felfázás, vagy húgyúti fertőzés. Ettől ha megundorodik, jobb is, ha kidobod.
4/20 anonim válasza:
Mondd el neki azt hogy nőgyógyászati vizsgálaton voltál és most nem szívesen lennél vele együtt úgy.
5/20 anonim válasza:
Persze, mondd el, nem kell részletesen, csak annyit, hogy nem érzed jól magad, nőgyógyászhoz mész. Ha megundorodik, akkor hidd el nem kár érte...
Bizonyos kor, tapasztalat alatt elhiszem, hogy cikinek gondolod ilyenekről beszélni, de egyáltalán nem az.
6/20 anonim válasza:
Persze hogy mondd el. Ha nem valami éretlen kis suhanc, akkor megérti. Az ő érdeke is, hogy ne kapjon el esetlegesen semmit. Illetve ha pl van egy gombás fertőzésed (amin minden nő átesik legalább egyszer mert miért is ne) akkor nem is túl kényelmes szexelni, ami jobb esetben szintén nem jönne be neki. :D
7/20 anonim válasza:
Látszik is valami elváltozás kívülről? Mert az nem biztos, hogy 1-2 nap alatt elmúlik, és akkor előbb utóbb el kell majd mondanod.
8/20 anonim válasza:
Mondd el, én is elmondtam barátnőmnek és örült neki hogy őszinte voltam. A végén ő is elment nőgyógyászhoz és megmutattuk egymásnak az eredményt. Szerintem eg egy elég jó alap a bizalomhoz. 🙂
9/20 anonim válasza:
Mond el neki! Az ő egészséget ne kockáztasd! A Végén még el kap tőled valamit
Ne legyél gerinctelen patkany.
Azt lesz@rom hogy neked van kent valami de másnak ne add át.
10/20 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ha férfi már, akkor megérti, és nem undorodik meg, viszont ha kisfiú, hát akkor fennáll az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!