Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy beteg fétisem, elmondj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy beteg fétisem, elmondjam a barátomnak?

Figyelt kérdés

Már régóta van egy fétisem, amiről senki nem tud rajtam kívül, és elég kínos is, de engem meg izgat. Láttam már róla itt pár kérdést, szóval talán nem vagyok vele egyedül, de ez a fing fétis.

Nem merem elmondani a barátomnak, mert ki tudja mit szólna. Nem kérek ítélkezést, tisztában vagyok vele, hogy ez nem túl normális.

2021. jan. 3. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Lányként van fing fétised? elmagyarázod hogy ez mit takar? soha nem hallottam róla.
2021. jan. 3. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet a magyarázat
2021. jan. 3. 21:24
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen lányként. Tudom elég ciki, de kiskoromban alakult ki. Annyi a lényege, hogy felizgat ha valaki rám fingik, és szagolhatom.

Hú, ez így leírva is kínosan hangzik... de ezzel kell együttélni. 😅

2021. jan. 3. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Hát nem hétköznapi az biztos, de semmiképp sem "annyira" gáz hogy most na..persze az ember nem kürtöli világgá a fétisét, nekem is van, és az enyém is elég ciki (ha neked jól esik, rám írhatsz privátban és megosztom veled én is.) egyébként ez meg csak szimplán fétis. Nem kell nagy hangsúlyt adni neki. Ez amolyan "extra" élvezet. Van, izgat de meg lehet nélküle is élni. :)
2021. jan. 3. 21:32
 5/14 anonymousreview60 ***** válasza:
92%
Ez hogyan működik? Én nem tudok "parancsra" flatulálni.
2021. jan. 3. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

Ritka kincs vagy!😂😂😂😂😂

Egyébként a viccet félre téve, abszolút meg értem az aggodalmadat...

Mert ezt lehet én sem akarnám nagyon hiresztelni.

De egyébként ha a partnered megértő, és jó arc, akkor lehet még tudod vele dumálni, hogy néha le fingjon. 🤷‍♂️😂😂😂

F

2021. jan. 3. 21:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Volt már olyan akivel megélted ezt a vágyadat?
2021. jan. 3. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező, én laktóz intoleranciában szenvedek, szóval, ha nem veszem be a laktáz tablettát, akkor elég szépeket tudok fingani. Legközelebb mindig rád fogok gondolni. :)
2021. jan. 3. 21:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj sokszor babos kaját a párodnak és durrant neked olyanokat, hogy kimész az eszedből xD
2021. jan. 3. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:

elég gázt tudok termelni, ha babos tojás pörit eszek!

Érdekel?

2021. jan. 3. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!