Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Azt érzem, hogy a barátomnak teljesen megszüntem Éppen beteg vagyok, az volt a válasza, hogy oké. Belszélgetek vele de csak videót néz, a kérdéseimre nem válaszol, csak nyög. Mit kell csinálni?
Csak nyög -> mi?
Hany évesek vagytok?
Hát sajnos ezt nem érzem felelősség teljes viselkedésnek. Nem törődik veled. Aki meg nem törődik a másikkal, emberszámba sem vesz, az valószínűleg nem vagy fontos neki egy cseppet sem. Én megmondanám a helyedbe, hogy nem vagy vele boldog. Ha nem lép semmit, szakíts vele!
Jobb embert érdemelsz magad mellé.
"Jóban, rosszban, kitartok a másik mellett" - ez lenne az alap, egy kapcsolatban.
Úgy tűnik a jóban működik csak. (vagy talán az se?)
24/F
Azt nyögi, hogy aha oké semmi mást .
Nem tudom mit csináljak, azt sem tudom mennyire szeret
Szerinted milyen barát az ilyen?
Amúgy meg jobbulást, gyógyulj hamar meg :)
Na mi lett a vége?
Én (ha lenne barátnőm.. kappa) bármilyen nyálas, mikor mondaná hogy rosszul van, az lenne az első kérdésem, hogy mit tehetnék az érdekében, hogy jobban legyen. :)
Ő miért nem kérdezett meg, foglalkozott veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!