Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok, tisztában vagyok vele. Megoldás?
Figyelt kérdés
A jelenlegi barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt (Ő 15/L, én 17/F). 1 év alatt 2x sikerült megcsalnia. Egyszer az egyik spanommal (9 évig voltam jóba vele) aztán egy másik ismerősömmel (annyit kell róla tudni, hogy egy drogos naplopó ember) az 1. megcsalása után rohamosan elkezdtem féltékeny lenni. Rengeteget vitatkozunk, én már merem azt állítani, hogy paranoid személyiségzavarom van. Én nagyon szeretem a barátnőmet és állítólag ő is engem de ezt nem nagyon érzékelem, vagy csak néha rám jön az 5 perc és csak addig érzem igazán azt, hogy szeret de utána már nem. A lehető legkisebb dologra is féltékeny vagyok pl ha azt írja, hogy "pillanat" és kb 10p múlva vissza jön. Már akkor a legrosszabb dolgokat gondolom róla, hogy épp mit csinálhat, kivel, stb.. Iszonyatosan szeretem de nem bízok benne és 7-8 hónapja a stressz az nálam napirendszer. Folyamatosan ezeken kattog az agyam ha nincs velem, hogy épp mit csinálhat. Mi lenne a megoldás, hogy csillapodjon akár minimálisan ez a féltékenység?2015. szept. 10. 19:55
1/7 anonim válasza:
Tudva,hogy megcsalt, tudod mi erre a legjobb megoldás?
Utoljára jó durván dugd meg, élvezz az arcára, aztán zavard el a gec1be. Majd találsz másikat.
2/7 anonim válasza:
Dobd a barátnőd, akkor csillapodik.
Leírásodból papucs lehetsz, ki bocsájtana meg ha megcsalna nem is egyszer hanem 2x.
3/7 anonim válasza:
Megcsalt a barátnőd és te még ezekután is képes voltál vele összejönni ?
Felejtsd el , keress mást , nála csak jobbat találhatsz !
4/7 anonim válasza:
küld el a pics*ba mond el mindennek hogy véletlenül se tudjatok újra osszejonni es éld az életed nélküle attol jobb lesz 2 hetet adj magadnak. csak a sírba visz csak érzed h jo vele pedig szenvedsz
5/7 anonim válasza:
Vedd el neki,aztán dobd.
Sose gondoltam volna hogy ilyet fogok írni,de megérdemli. 15/F
6/7 anonim válasza:
Nem vagy beteg, teljesen jogosan gondolod, amiket gondolsz....15 évesen örüljön, hogy barátja van (bár nem érdemel egyet se), és emellett még 2x megcsal?
7/7 anonim válasza:
Hát az ilyen tényleg megérdemli, hogy dobd. És csúnyán. Felesleges vele lenned, ha 1x megtette akkor máskor is megfogja,ha 2x akkor már lassan napi rutinja lesz, még te idegösszeomlást kapsz. Nem éri meg. Még akkor sem ha szereted. Ha tényleg ennyire ragaszkodó típus vagy, ideje egy rendes lányt keresned aki tényleg szeret téged. Ezt a lányt meg tényleg hajtsd el a fenébe. És ezt úgy mondom, hogy eléggé feminista vagyok. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!