Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon elrontottam, elmondjam a barátomnak?
Szakitottam a barátommal 2.évfordulón azt mondtam neki hogy tartsunk szünetet, de igazából azért mert nagyon tetszett egy srác.
Közösen mentem bulizni ezzel a sráccal ünnepelni a 18. szülinapom, sajnos többet ittam a kelleténél és utána a kocsiban elvette a szüzességem, viszont utána másnap azt mondta nem akar kapcsolatot.
Mostanra nagyon megbántam a dolgot,élveztem a szexet de sajnálom hogy csak kihasznált ez a srác.
Közben újra összejöttem a barátommal de furdall a lelkiismeret mintha megcsaltam volna.
Nem tudom mit csináljak mert végülis nem jártunk amig ez a kaland megtörtént és ha elmondom lehet megutál.
ez nagyon gáz történet, tényleg sajnállak, de főleg a naívitásodat. A leginkább az böki a csőröm, hogy ezek szerint azért szakítottál, mert inkább a másikat választottad volna, de ahogy az nem jött össze, visszamész a "stabilhoz". Ez szerintem szörnyű. Szerintem ha ez a srác az életedben nem az első (és már bebizonyítottad, hogy nem az), akkor felesleges vele együtt lenned. Mi értelme van? Vele maradsz addig, amíg megint nem jön egy srác aki jobb nála és akkor fogod dobni?
Akkor inkább vállald fel, hogy nem ő az igazi, és szakíts vele véglegesen. Fájdalmas, de hosszú távon jobb lesz.
Aham, szóval nem megcsalás mert direkt indexre tetted a pasidat addig amíg mással kefélsz, csak utána koppantál egyet... Angyalkám ne csodálkozz ha az emberek ezek után annak tartanak aminek. Szegény srácot meg ne kínozd tovább, hagyd meg neki a lehetőséget hogy normális lánnyal jöjjön össze.
Amúgy te is így jársz a legjobban, ha ezt egyszer eljátszottad vele, akkor el fogod megint - ha ló nincs, akkor jó a szamár is? Idő kérdése, hogy megint félrekúrnál csak a srác idejét rablod vele.
Két szék közül a földre ültél?
Állj fel és inkább emelt fővel távozz,ha már megvezetted a barátodat.De ha van gerinc a srácban akkor kidob.
Biztos hogy rájön,mert a cica nem vihette el a szüzességed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!