Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt nagyon elrontottam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nagyon elrontottam, elmondjam a barátomnak?

Figyelt kérdés

Szakitottam a barátommal 2.évfordulón azt mondtam neki hogy tartsunk szünetet, de igazából azért mert nagyon tetszett egy srác.

Közösen mentem bulizni ezzel a sráccal ünnepelni a 18. szülinapom, sajnos többet ittam a kelleténél és utána a kocsiban elvette a szüzességem, viszont utána másnap azt mondta nem akar kapcsolatot.

Mostanra nagyon megbántam a dolgot,élveztem a szexet de sajnálom hogy csak kihasznált ez a srác.

Közben újra összejöttem a barátommal de furdall a lelkiismeret mintha megcsaltam volna.

Nem tudom mit csináljak mert végülis nem jártunk amig ez a kaland megtörtént és ha elmondom lehet megutál.

2020. febr. 26. 15:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

Szánalmas. Hetente látni egy ilyen kérdést lányoktól. Ha már hülye voltál, akkor vállald fel. Undorító, hogy félre tetted a srácot, aztán nem jött össze a másikkal, így inkább vissza mentél a régihez. A hab a tortán, hogy két év kapcsolat után egy egyéjszakás kalandban vesztetted el a szüzességed. Az életben meg kell hozni nehéz döntéseket. Sokszor érdemesebb a biztosat választani. De ha már kockáztatsz, akkor a biztosat dobd ki a kukába, ne csak mellé tedd.

Szakíts! Semmi értelme tovább csinálnod. A srácot meg ne kínozd saját magaddal!

2020. febr. 26. 19:44
 22/24 anonim ***** válasza:
86%

2 éve tartott a kapcsolat, szex nélkül

De egy másik palival instant elveszíted a szüzességed?

Érdekeees...

2020. febr. 26. 20:55
 23/24 anonim ***** válasza:
33%

Elolvasva a sztorit, undort érzek irántad. De mindegy, nem szidást kértél, hanem tanácsot: szóval, nem, szerintem nincs érelme elmondanod ami történt. Abból a szempontból korrekt volt a dolog, hogy már szakítottál a pároddal, amikor ez történt, így én nem tartom megcsalásnak a dolgot. Ettől még érezheted rosszul magadat de ez talán most a kisebb rossz, ahhoz képest, hogy a barátodnak is fájdalmat okozol.

Viszont elgondolkozhatnál, hogy milyen párkapcsolat az, ahol egy helyes srácért gondolkozás nélkül otthagyod a másikat? Vajon van értelme vele együtt lenned? Szerintem nincs: lehet, hogy béna, de akkor inkább mondjad ki, hogy vége és akkor mindketten kereshettek más párt, mint hogy ilyen kapcsolatban legyél vele, ahol igazság szerint bárki miatt elhagynád.

2020. febr. 26. 23:02
 24/24 anonim ***** válasza:
12%

Azért ne érezd magad ennyire rosszul, anonym oldal, itt nagyon könnyű ócsárolni a másikat, pedig tudjuk, hogy mindenki követett már el hasonló szintű hibákat.

"Átvert a srác, azt hittem komolyan gondolja, de hazudott nekem, szóval nehogy én legyek a rossz."

Egy pasi nem tud átverni, mert egyik sem annyira jó színész. Itt te bedőltél neki, mert be akartál dőlni, hallottad a hazugságát és el akartad hinni. Ez nem átverés, arra nem képes egy fiatal srác.

Viszont egy óriási tanulság az életedben, gondolom mérföldkő lesz, személyiség meghatározó, úgyhogy adj időt magadnak és gondolkodj.

Ha elfogadsz egy tanácsot egy idősebb rókától: az élet nem egyszerű, bárhova nézel, mindenütt át akarnak verni téged, természetesen mosolyogva. Könnyű úgy tenni, hogy elhiszel mindent, de mindig minden csillogó dolgot amit az orrod alá dugnak, fontolj meg alaposan és kételkedj benne! És ezt nem csak kapcsolatokra értem!

Sokszor jönnek, hogy "ilyen+olyan jó pasi volt, és kiderült hogy nem az". Ilyenkor mindig felteszem a kérdést: Ha tényleg annyira jó pasi volt, hogy lehet, hogy senki másnak nem kellett évek óta, vagy soha nem tudott egy barátnőt pár hétnél tovább megtartani. Nem hiába mondják, hogy harminc felett minden jó parti foglalt.

Légy racionalista az életben, ne higyj másoknak, csakis magadnak.

2020. febr. 27. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!