Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak hogy büdös neki? Eddig nem volt olyan csak tegnap éreztem hogy másabb nem olyan volt mint szokott lenni.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt nem akarom ezzel megbantani. Nem merem elmondani neki2020. febr. 24. 14:29
1/12 anonim válasza:
Egyszer volt olyan, akkor sehogy.
2/12 anonim válasza:
Lehet kiverte és azt érezted ...vagy csak megízzadt, pisis maradt és nem fürdött.
3/12 anonim válasza:
Ha egyszer fordult elő akkor sehogy, ne bántsd meg. Ha viszont rendszeres akkor előtte mond neki, hogy menjen el tusolni.
4/12 anonim válasza:
Itt mindenki cukorból van?? "Drágám, nagyon szeretném kényeztetni, de nem jó illatú, kérlek, mosd meg." Ennyi. Épeszű ember tisztában van vele, hogy nem mindig jó illatú a nemi szerve.
5/12 anonim válasza:
Szerintem az a gond, ha valakinek nem eppen ugy esik, hogy budos, de ot zavarja. Ha ugy budos, hogy meg igy szexelne is mosdas nelkul, az baj. Ha viszont masodszor is lesz ilyen, ugyanilyen gondban leszel, hogy mond meg neki, de akkor mar muszaj lesz. En aterzem, borzaszto nehez. Csak muszaj szolni szerintem. Akkor legkozelebb, ami remeljuk, soha tobbet nem lesz.
7/12 A kérdező kommentje:
Fürdik mindennap és azt elfelejtettem írni hogy fürdés után voltunk együtt tegnap
2020. febr. 24. 15:20
8/12 anonim válasza:
Több ilyen kérdést olvastam már itt, hogy a pasi farka büdös fürdés után is. Szerintem sok esetben csak arról van szó, hogy nincs tisztában az alapos farokmosás jelentésével. A fityma alatt is rendesen meg kell mosni, nem csupán leöblíteni vízzel, hiszen az ott termelődő váladék csak alapos mosással távolítható el. Kérd meg a párodat, hogy a fityma alatti részt különösen mossa meg, és ne csak vízzel.
9/12 anonim válasza:
Mindennap fürdik az ember.Előtte is megfürdött.Elképzelhető,hogy izgalmában elfelejtette hátrahúzogatni a zuhany alatt.Igy pedig sajnos hiába mosta meg magát ,akár reggel,vagy előtte is,ha napközben pisilni ment.
Nem gondolom,hogy alapból mosdatlan a párod,csak lehet most ez nemjött össze.Ha legközelebb is ezt tapasztalod,akkor szólj neki finoman..
10/12 anonim válasza:
Amúgy szerintem ez egy furcsa kérdés én is így voltam vele egy ideig h azt hittem büdös neki meg csak adott idő után éreztem ,de láttam hogy fürdött meg hogyan mosta meg kb 3-4szer és akkor is olyan maradt neki ,szerintem ez a normál f@sszag és valószínűleg tartom h az elején azért nem éreztem mert nem érdekelt vagy lehet hogy éreztem de annyira izgatott voltam h illatnak erződőtt és amúgy mondtam is neki (nem sértődőtt meg)és szerintem ha többször érzed akkor te is mond meg neki ,nem tudom hogyan van egész pontosan de én ezt tapasztalom magamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!