Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak hogy büdös neki? Eddig nem volt olyan csak tegnap éreztem hogy másabb nem olyan volt mint szokott lenni.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt nem akarom ezzel megbantani. Nem merem elmondani neki2020. febr. 24. 14:29
11/12 anonim válasza:
Itt idegeneknek el mered mondani, a partnerednek nem. Kommunikáció, nullás! Én pl. ott, per pillanat közöltem volna.
12/12 anonim válasza:
Akkor mondjad neki, ott, per pillanat, amikor érzed. Miért bántanád vele meg? 1. nem jellemhiba 2. nagy valószínűséggel tisztálkodással lehet rajta változtatni.
Én szoktam szólni a páromnak, hogy menjen vissza, és mossa meg újra/ alaposabban; ha érzek valami kellemetlen szagot. Nem csinálunk ilyenekből ügyet, inkább viccesen fogjuk fel, van, hogy jókat röhögünk közben.
De ehhez már kell kommunikáció, és a másik alapos ismerete.
Múltkor valami olyat mondtam neki (mert még csináltam valamit váratlanul szex előtt), hogy "megillatosodott a várakozásban." Röhögött egy jót, és megmosta újra, ennyi. Ezt a szófordulatot azóta is szoktuk röhögve emlegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!