Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon elrontottam, elmondjam a barátomnak?
Szakitottam a barátommal 2.évfordulón azt mondtam neki hogy tartsunk szünetet, de igazából azért mert nagyon tetszett egy srác.
Közösen mentem bulizni ezzel a sráccal ünnepelni a 18. szülinapom, sajnos többet ittam a kelleténél és utána a kocsiban elvette a szüzességem, viszont utána másnap azt mondta nem akar kapcsolatot.
Mostanra nagyon megbántam a dolgot,élveztem a szexet de sajnálom hogy csak kihasznált ez a srác.
Közben újra összejöttem a barátommal de furdall a lelkiismeret mintha megcsaltam volna.
Nem tudom mit csináljak mert végülis nem jártunk amig ez a kaland megtörtént és ha elmondom lehet megutál.
"Átvert a srác, azt hittem komolyan gondolja, de hazudott nekem, szóval nehogy én legyek a rossz."
Szanalmas vagy ugye tudod? :))) es ha nem vert volna at a srac es honapokig dugott volna az mas lett volna? Az elozo baratod akkor is elovetted volna? Vagy ugyan ugy bele neztel volna a szemebe hogy hupsz bocsika nem igy akartam at vertek??? Ne hogy te legyel mar a rossz?! Ne hogy te legyel mar az aldozat!!! Akit csak ugy meg dugtak es te nem akartad nem tudtal rola... SZANALMAS!!!!!
Hát, ezt valóban. Nagyon. El.
(Hlye r!banc).
Hát pofa kell hozzá,hogy visszanyald magad ,az biztos!
A srác helyében én tuti nem veszlek vissza,hanem elküldelek a francba szünetet tartani..vagy 80 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!