Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi miatt nem élvezek el? Mas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt nem élvezek el? Mas is járt mar így? Melyik az a póz, amiben nőként a legegyszerűbb az orgazmus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy valamiért a párom nemi szerve által nem tudok elelvezni. Ujjazasnal, és csiklo izgatasnal is sikerül magamnak is meg neki is. Viszont szex kozben rettentően kívánom, és o is engem, ezáltal kicsit hamarabb is elelvez

Mindig mondja, hogy szivesen folytatja, hogy nekem is sikerüljön végre, de annyira selejtnek erzem magam utana, hogy el megy a kedvem. :(

Nem a párommal van baj, megfelelo mérettel is rendelkezik, Szoval komolyan nem tudom mar hol lehet a baj. :(

Eddig misszionarius pózban csináltuk, kutya pozba, illetve mindegyik pózt kicsit varialtuk.

Azt hallottam, hogy lovago pózban nagyobb esély lehet arra, hogy elelvezek, szerintetek is így van?

Nagyon szepen koszonom a valaszolat

2021. jan. 2. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi gond, nagyon sok nő van aki nem tud hüvelyi úton elélvezni. Nyugodtan izgassa szex közben a csiklód, vagy izgasd te magadnak, attól minden pasi beindul.
2021. jan. 2. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Én hüvelyi úton legkönyebben lovaglóban megyek el
2021. jan. 2. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lovaglóban talán azért könnyebb, mert ott a csiklód is izgatja a párod szeméremdombja, ha jól csináljátok 🙂
2021. jan. 2. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
En se tudtam huvelyi uton sose elmenni.. se szexnel se ujjazasnal.. csak ha a csiklomat izgatjak.. szoval teljesen aterzem.
2021. jan. 2. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom
2021. jan. 2. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Pedig mindenre van megfelelo technika, sok lany velem tapasztalta meg az elso orgazmusat.
2021. jan. 5. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont lovaglóban nem megy olyan könnyen, inkább misszionáriusban vagy hátulról ill ezek mindenféle variánsaiban. Vessetek be csiklóvibrátort is ha azzal könnyebb. Sokszor az is segít, ha már előjáték közben elélvez a nő: a behatolásnál úgy sokaknak könnyebben összejön az orgazmus, és fesztelenebb is a pár, mert nincs az, hogy "hoppon maradhat" a másik. Legfeljebb lesz plusz egy orgazmusa.:)
2021. jan. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!