Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észreveszik szex közben a férfiak azt, ha a nőnek nincsen orgazmusa?
Észreveszik-e azt, hogy pl. nincs a hüvelynek pulzálása, vagy hogy a partnerük erősen megjátszotta magát?
Vagy a többség ezt észre se veszi a saját orgazmusa során, vagy azt követően?
24L
Igen, aki figyel rád, észre fogja.
Aki pedig magával van elfoglalva, esetleg nagyon tapasztalatlan, az nem fogja vagy az nem fogja érdekelni, hogy neked nem volt.
aki már érzett valódit az valószínű meg tudja különböztetni. persze nyilván van akinek gyengébbek ezek az összehúzódások, vagy jól rá tud játszani szorításokkal.. de szerintem nehéz lehet valósághűt színlelni
N
Én nem vagyok képes hüvelyi úton elmenni, az évek alatt egyetlen egyszer játszottam meg, mert attól féltem, hogy csalódást okozok, erre a srác rávágta: nem mentél el, igaz?
én meg bevallottam, hogy így nem tudok.
és az volt a legborzasztóbb, hogy akárki felhozta ezt a témát, valami csoda folytán mind eltudott csak úgy szex útján menni, és én pedig furcsának és nem jól működőnek éreztem magam.
Akikkel beszéltem erről, azt mondták, megérzik, mikor színlel. És akkor leültek, megbeszélték, mert nekik is fontos, h a másiknak is jó legyen.
Szerencsére sose kellett megjátszanom az orgazmust, de nekem sem megy a hüvelyi, csikló izgatással igen.
Sokaknak csak csikló orgazmusa van.
N
ma 01:05 Ki akarna azzal jönni, hogy nem érzi meg? Szóval ez, hogy mit mond a pasi szerintem tökre nem jelent semmit se.
Amúgy annyira vicces amikor még csajok is azt hiszik, hogy kétféle orgazmus van. :) Mindenkinek csak "csikló orgazmusa" van, a különbség csak annyi, hogy van akinek ehhez elég az is ha a pasi a farkával izgatja a csiklójának a belső oldalát a hüvelyen keresztül meg van olyan csaj is aki annyira rá van szokva arra, hogy kintről közelíti meg a drágaságát, hogy csak akkor tud lemenni ha kézzel, szájjal is rásegítenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!