Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Észreveszik szex közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észreveszik szex közben a férfiak azt, ha a nőnek nincsen orgazmusa?

Figyelt kérdés

Észreveszik-e azt, hogy pl. nincs a hüvelynek pulzálása, vagy hogy a partnerük erősen megjátszotta magát?

Vagy a többség ezt észre se veszi a saját orgazmusa során, vagy azt követően?

24L

2020. dec. 30. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Igen, aki figyel rád, észre fogja.

Aki pedig magával van elfoglalva, esetleg nagyon tapasztalatlan, az nem fogja vagy az nem fogja érdekelni, hogy neked nem volt.

2020. dec. 30. 20:18
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

aki már érzett valódit az valószínű meg tudja különböztetni. persze nyilván van akinek gyengébbek ezek az összehúzódások, vagy jól rá tud játszani szorításokkal.. de szerintem nehéz lehet valósághűt színlelni

N

2020. dec. 30. 20:20
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Aki ért hozzá az igen, aki nem és nem figyel oda rád, az nem.
2020. dec. 30. 20:23
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Én szokom mindig figyelni, de ilyen izomösszehúzódásokat nem szoktam megérezni, lábremegést, vagy, hogy elcsuklik a hangja mikor elmegy, az azért természetesen észreveszem.
2020. dec. 30. 21:18
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Pasik az eddigi válaszolók igaz? Nem! Rengeteg nő megjátsza és a pasik ebből semmit nem vesznek észre
2020. dec. 30. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Hát a lányok ezt elég egyértelműen jelzik is, nem szóban, hanem unott arcot vágnak, stb. Persze ha valaki megjátssza, az megint más.
2020. dec. 30. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vagyok képes hüvelyi úton elmenni, az évek alatt egyetlen egyszer játszottam meg, mert attól féltem, hogy csalódást okozok, erre a srác rávágta: nem mentél el, igaz?

én meg bevallottam, hogy így nem tudok.

és az volt a legborzasztóbb, hogy akárki felhozta ezt a témát, valami csoda folytán mind eltudott csak úgy szex útján menni, és én pedig furcsának és nem jól működőnek éreztem magam.

2020. dec. 30. 23:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem szokták észrevenni, vagy rosszabb esetben "nincs igény rá", hogy tudják, elment-e a nő...
2020. dec. 31. 00:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Akikkel beszéltem erről, azt mondták, megérzik, mikor színlel. És akkor leültek, megbeszélték, mert nekik is fontos, h a másiknak is jó legyen.

Szerencsére sose kellett megjátszanom az orgazmust, de nekem sem megy a hüvelyi, csikló izgatással igen.

Sokaknak csak csikló orgazmusa van.

N

2020. dec. 31. 01:05
 10/16 anonim ***** válasza:

ma 01:05 Ki akarna azzal jönni, hogy nem érzi meg? Szóval ez, hogy mit mond a pasi szerintem tökre nem jelent semmit se.

Amúgy annyira vicces amikor még csajok is azt hiszik, hogy kétféle orgazmus van. :) Mindenkinek csak "csikló orgazmusa" van, a különbség csak annyi, hogy van akinek ehhez elég az is ha a pasi a farkával izgatja a csiklójának a belső oldalát a hüvelyen keresztül meg van olyan csaj is aki annyira rá van szokva arra, hogy kintről közelíti meg a drágaságát, hogy csak akkor tud lemenni ha kézzel, szájjal is rásegítenek neki.

2020. dec. 31. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!