Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női orgazmus! Hányszor van egy menet alatt?
Azért kérdezem, mert a mostani barátnőm képes akár 3-nál több orgazmusra is, de 6 a rekord Az eddigi csajaimnál ha már 1 volt, az nagy szám volt és akkor már "jól dolgoztam".
Nagyon sok lány nem tud elélvezni szex alatt 1x sem, de van aki félpercenként. Mi a titok? Ennyire különbözőek a női nemiszervek?
Lányok nektek általában hányszor van? Férfiak: barátnők hányszor járnak a "csúcson" egy menet alatt?
Nekem úgy 3-5 szokott lenni, de elég sok időt és engergiát vett igénybe, hogy a párom megtanulja hogy tudja nekem ezt elérni.
Persze így is van olyan, hogy alig jön össze az 1, de az már ritka. A minimum 2 szinte mindig megvan.
De volt, hogy többször mentem el mint 5.
Nekem eddig egyetlen egy alkalommal sikerült négyszer. Leggyakrabban kettő szokott lenni, egy majdnem mindig, nagyon ritkán egy se. Évek óta ugyanaz a párom.
Csiklóizgatással 3-4 simán megy, utána már érzékeny,abbahagy(at)om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!