Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van hat méter kötelem, azt hogy lehetne ügyesen használni szex közben?
#7 ez a valóság :D és amúgy ez egy király kérdés szerintem, mert egy konkrét személyes életproblémáról szól, nem csak a halál unalmas általános dolgok, hogy lányok betudjátok tövig kapni.
Noren1989 & cellarab: köszi! Amúgy valami ennél egyszerűbbre gondoltam. pl a két kezét összekötni, vagy az egyik kezét az egyik lábával, a másikat a másikkal. Csak sejtem, hogy a gyakolatban ezeket sem egyszerű, hogy ne bánázás legyen.
Egyszerűbb kötözésekhez nem kell 6 m kötél, csak pár rövidebb darab.
Ilyenre is találsz itt példát: [link]
Izgalmas az X-alakban kikötözés is, pl. az ágy lábaihoz, ha van olyan. Vagy ha rácsos az ágy fejtámlája, ahhoz is lehet kötözni.
A lábak megkötözésére vegyél egy seprűnyelet, fúrj bele néhány lyukat különböző távolságokban és terpeszben kötözd ki a hölgy lábait. Ahogy fejlődik, egyre nagyobb terpesz mehet, egészen a spárgáig.
Ez a partneredtől is függ, alkatától, bevállalósságáról, adrenalin szintjétől. Az én véleményem az minél hosszabb a kötél, annál kreatívabb az ötlet. A 6 méter olyan közepesnek számít, akár arra is jó lehet hogy egymást kössétek össze, én egyszer játszottam ilyen Sziámi ikreset, fantázia kérdése. Jó mulatás nektek.
Csak ügyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!