Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha van hat méter kötelem, azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van hat méter kötelem, azt hogy lehetne ügyesen használni szex közben?

Figyelt kérdés
Kezdőnek van tippetek, ami nem nagyon bonyolult de jó? Esetleg egy videó, hogy hogyan kell csinálni, hogy klassz, kicsit szertartásos legyen?
2020. dec. 30. 21:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#7 ez a valóság :D és amúgy ez egy király kérdés szerintem, mert egy konkrét személyes életproblémáról szól, nem csak a halál unalmas általános dolgok, hogy lányok betudjátok tövig kapni.

Noren1989 & cellarab: köszi! Amúgy valami ennél egyszerűbbre gondoltam. pl a két kezét összekötni, vagy az egyik kezét az egyik lábával, a másikat a másikkal. Csak sejtem, hogy a gyakolatban ezeket sem egyszerű, hogy ne bánázás legyen.

2020. dec. 30. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb kötözésekhez nem kell 6 m kötél, csak pár rövidebb darab.

Ilyenre is találsz itt példát: [link]

2020. dec. 30. 23:11
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 az egyszerű kézkötözés nevű jó lesz asszem. a lábakat így össze nem akarom, mert azzal nem járok jól, ha nem tudja szétnyitni.
2020. dec. 30. 23:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Izgalmas az X-alakban kikötözés is, pl. az ágy lábaihoz, ha van olyan. Vagy ha rácsos az ágy fejtámlája, ahhoz is lehet kötözni.

A lábak megkötözésére vegyél egy seprűnyelet, fúrj bele néhány lyukat különböző távolságokban és terpeszben kötözd ki a hölgy lábait. Ahogy fejlődik, egyre nagyobb terpesz mehet, egészen a spárgáig.

2020. dec. 30. 23:20
 15/16 A kérdező kommentje:
csak matrac van ágy nincs. meg nem akarok olyat, ami sok ideig tart így az elején. Nagyon lassan akarok csak haladni, ahogy belejövök a csomókba, meg a kötél kezelésébe. Meg valószínűleg nem is túl jó a kötél ami van, bár puha, de lehet kicsit vékonyabb lenne a jó a csomók miatt.
2020. dec. 30. 23:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a partneredtől is függ, alkatától, bevállalósságáról, adrenalin szintjétől. Az én véleményem az minél hosszabb a kötél, annál kreatívabb az ötlet. A 6 méter olyan közepesnek számít, akár arra is jó lehet hogy egymást kössétek össze, én egyszer játszottam ilyen Sziámi ikreset, fantázia kérdése. Jó mulatás nektek.

Csak ügyesen

2020. dec. 30. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!