Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterre milyen játékokat és italt ajánlanátok 40 és párnak+egy férfival hangulat fokozására?
A feleséged tud erről, vagy csak le akarod itatni, hátha belemegy?
Mi honnan tudjuk, hogy mit szeret a kedvesed?
1. Csak akkor történjen meg, ha atombiztos a kapcsolat.
2. Ha csak azért csinálják, mert valamelyikőtök erőltette, de voltaképpen csak a másik kedvéért teszi meg, akkor hanyagoljátok a dolgot.
3. Ne igyatok, mert az ember teljesen mást akar józan állapotban és teljesen mást ittasan. Ha egy ilyen erotikus élményhez alkohol kell, akkor ott kétségek vannak.
4. Legyenek előre lefektetve a szabályok, ne csak durr bele. Ha nincsenek szabályok, arra is fel kell készülnöd lelkileg, hogy teljesen ki leszel zárva az eseményből.
5. Arra se árt készülni, ha a házibarát vagy te 2 perc után elsültök és totál elmegy a kedvetek a továbbiaktól, sőt. Az egyik legrosszabb hasonló élményem az volt, amikor fél óra alatt befejeztem a dolgot és már totál kint akartam tudni a fickót a házból, de ők még órákig nyomták, nekem meg semmi kedvem nem volt már az egészhez. Ciki, ha a házibarát és a nő dugnak, amíg te a másik szobában Xboxozol.
Ha édesszájú, akkor valamilyen krémlikőr is megteszi, vagy pina colada, esetleg Martini. Nálunk édes vermut "segített" a gátlás oldásában és az első (cuckold) sikerben.
De ha teljesen elutasítják az alkoholt, akkor passz...
"Lement" a Szilveszter.
Hogyan sikerült, összejött-e valami huncutkodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!