Másnak is van olyan szerencséje, h beogbeosztották szilveszter éjszakára dolgozni?
Fiatal vagyok, nem igazán érzem fernek, beoszthattak volna valakit,aki egyébként is egyedül ünnepelne aznap. Így is ritkán találkozom a párommal, mert nekem nincs a munkámban hétvége sem ünnep, amikor ő ugye szabad. Nem elég, h beosztottak végig az ünnepekre is, de a szilveszter éjjelt is megnyertem, amit nagyon nehezményezek. Nem akartam nagy bulit, csak egy kis hangulatos koccintást. Nagyon vacakul sikerült ez a december :(
Jár még valaki hasonó cipőben??
Nem tudsz cserélni valakivel akinek mindegy?
Vagy odaállhatsz a főnök elé is, kulturáltan is meg lehet beszélni, hogy ne szívassanak agyon, pl. OK bevállalod a karácsonyt de akkor szilveszter legyen szabad, vagy épp fordítva.
Nálunk a munkaerőhiány miatt ott tart a dolog, hogy kívánságműsor lett az ünnepi nyitvatartás, senkinek nem mert nemet mondani a főnök, nehogy berágjon és elmenjen.
Ez az 1. hónapom itt, még nem tartok ott sajnos, h felírjam magam a kívánságlistára. Szilveszterkor senki se akart dolgozni, nem tudok kivel cserélni. Nyár közepe óta harcoltak azért, h oda tudjak menni dolgozni. Ezt érzem most szívásnak :(
Az előző munkahelyemen beírtam a kívánságaim, erre a nagyfőnökömtől épp decemberre harcolták ki az áthelyezésem :(
Szia.
Mit dolgozol,hogy szilveszterkor is dolgoznod kell?
Orvos vagy?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!